Βαφές Μαλλιών: Βρες τη σωστή απόχρωση για σένα!

Βαφές Μαλλιών: Βρες τη σωστή απόχρωση για σένα!

Η τέχνη των βαμμένων μαλλιών ξεκινά με την εύρεση της σωστής απόχρωσης.

Στον πολύχρωμο κόσμο της ομορφιάς, οι βαφές μαλλιών αποτελούν το κλειδί για να αναδείξουμε την εσωτερική μας λάμψη και να ανανεώσουμε το στυλ μας. Ωστόσο, η επιλογή της σωστής απόχρωσης δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση.

1. Matchy – matchy με την επιδερμίδα σου:

Η αρχή για να επιλέξεις το σωστό χρώμα για τα μαλλιά σου, ξεκινά με την απόχρωση της επιδερμίδας σου. Αν η επιδερμίδα σου ανήκει στην κατηγορία των ανοιχτόχρωμων, τότε αποχρώσεις όπως το ασημί, το πλατινέ και το καστανόξανθο αποτελούν τις ιδανικές επιλογές για σένα. Αυτές οι αποχρώσεις αναδεικνύουν τη λάμψη της επιδερμίδας σου, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη φωτεινότητα, στο πρόσωπό σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των ζεστών τόνων επιδερμίδας, τότε το χρυσό, το μελί και το σκούρο καφέ αποτελούν τις κατάλληλες επιλογές για να αναδείξεις τη φυσική σου λάμψη. Αυτές οι αποχρώσεις προσδίδουν ζεστασιά στο πρόσωπό σου, δημιουργώντας ένα φυσικό, θερμό και λαμπερό αποτέλεσμα.

2. Χρώμα δεν αλλάζουν τα μάτια:

Πες μου την απόχρωση των ματιών σου, και θα σου πω ποιο είναι το ιδανικό χρώμα για τα μαλλιά σου! Για παράδειγμα, εάν έχεις καστανά μάτια, οι καστανές αλλά και μαύρες αποχρώσεις είναι ιδανικές για σένα. Η ποικιλία των καστανών τόνων μπορεί να προσθέσει έναν πλούσιο, πολυδιάστατο χαρακτήρα στο βλέμμα σου, ενώ οι πιο σκουρόχρωμες αποχρώσεις – εκείνες του μαύρου, μπορούν να σου χαρίσουν την έντονη έκφραση που αναζητούσες.

400224744_223665120761498_6697690827964356288_n.jpg

Αντίστοιχα, τα ξανθά και κόκκινα μαλλιά δημιουργούν μια συναρπαστική αντίθεση με τα πράσινα ή μπλε μάτια. Η φωτεινή λάμψη των ξανθών μαλλιών μπορεί να αναδείξει τη φρεσκάδα των πράσινων ματιών, ενώ οι ζεστές αποχρώσεις του κόκκινου μπορούν να προσθέσουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, δημιουργώντας έντονη αντίθεση με τα μπλε μάτια.

Για να αναδείξεις τη φυσική σου ομορφιά με μία εντυπωσιακή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου, δοκίμασε τη σειρά μόνιμων βαφών μαλλιών Excellence από τη L’Oreal. Ανακάλυψε τον μαγικό κόσμο του ξανθού με την απόχρωση νούμερο 7, προσφέροντας έναν φωτεινό και φυσικό τόνο στα μαλλιά σου. Και αν επιθυμείς ακόμα πιο λαμπερή εμφάνιση και ακόμα πιο ανοιχτό ξανθό, το 10.21 Κατάξανθο Περλέ Σαντρέ είναι το ιδανικό για σένα.

Οι μόνιμες βαφές μαλλιών αυτής της σειράς εμπλουτίζονται με προ-κερατίνη, παρέχοντας επιπλέον προστασία στην τρίχα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βαφής. Εξασφαλίζουν όχι μόνο εντυπωσιακό χρώμα αλλά και 100% κάλυψη γκρίζων μαλλιών, για ένα άψογο αποτέλεσμα που διαρκεί.

385522078_1016228873009521_2383298768858926691_n.jpg

3. Κάνε την προσωπικότητά σου, στυλ:

Η απόχρωση που επιλέγεις για τα μαλλιά σου, αντικατοπτρίζει πολλές φορές τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεις την προσωπικότητά σου μέσα από το στιλ σου. Αν είσαι τολμηρή και εκκεντρική, τα ζωηρά, ανοιχτά χρώματα για τα μαλλιά είναι κάτι που ίσως θα ήθελες να πειραματιστείς. Αντίθετα, αν προτιμάς μια πιο χαλαρή προσέγγιση, οι φυσικοί τόνοι προσφέρουν μια διακριτική κομψότητα που αντιστοιχεί στη δική σου αισθητική. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, με τη σωστή απόχρωση μαλλιών μπορείς τώρα να κάνεις το δικό σου statement αυτοπεποίθησης.

4. Συμβουλές από Ειδικούς

Μη διστάσεις να αφεθείς στα χέρια των ειδικών και να ζητήσεις συμβουλές. Οι επαγγελματίες κομμωτές έχουν άλλωστε τη γνώση και την εμπειρία να σε καθοδηγήσουν ώστε να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

5. Η εμπειρία της αλλαγής

Ακόμα, μη φοβηθείς να πειραματιστείς με το χρώμα των μαλλιών σου. Το κυνήγι της τέλειας απόχρωσης μπορεί να σε οδηγήσει - στο ενδιάμεσο - να υιοθετήσεις διάφορα χρώματα και στυλ, που ούτε καν μπορούσες να φανταστείς. Άλλωστε, το χρώμα των μαλλιών σου, μπορεί να είναι απλά μία ευκαιρία για να ανακαλύψεις μία νέα πλευρά του εαυτού σου.

385560104_194454940325473_7970707704202039513_n.jpg

6.Hairspray με χρώμα!

Not the musical. Η νέα συναρπαστική τάση στον κόσμο της βαφής μαλλιών – hair spray σε όλα τα χρώματα, θριαμβεύει! Αυτά τα μαγικά spray προσφέρουν μια άκρως δημιουργική εμπειρία, είναι εύκολα σε χρήση και εξασφαλίζουν άμεσο αποτέλεσμα, ενώ η ποικιλία των διαθέσιμων χρωμάτων επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να εκφραστεί με τον δικό της μοναδικό και εντυπωσιακό τρόπο.

Ακολουθώντας αυτές τις μαγικές συμβουλές, η επιλογή της σωστής απόχρωσης βαφής μαλλιών δεν είναι πλέον μυστήριο. Ετοιμάσου να ανακαλύψεις τον κόσμο των χρωμάτων που θα αναδείξει τη λαμπερή σου προσωπικότητα και θα κλέψει την παράσταση σε κάθε σου εμφάνιση