Οι exclusive λεπτομέρειες για τα μαλλιά της Ντορέττας Παπαδημητρίου από τον Νικόλα Βιλλιώτη

Ευαγγελία Αλπίδου

Οι αφέλειες μπορούν να φρεσκάρουν τη συνολική εικόνα χωρίς να πειράξεις το μήκος των μαλλιών σου. 

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να καλωσορίσεις τη νέα χρονιά με την πιο ανανεωμένη εκδοχή του εαυτού σου. Και πώς μπορεί να γίνει αυτό; Με ένα φρεσκάρισμα στο χρώμα ή στο κούρεμα των μαλλιών σου.

Ως beauty addicts, γνωρίζουμε από τώρα για τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στον χώρο της ομορφιάς τη νέα χρόνια. Μία από αυτές είναι τα curtain bangs. Οι αφέλειες έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια ένα δυνατό comeback από τα 70's. Είναι ένα κούρεμα που κολακεύει και γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Μία λεπτομέρεια που μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε μήκος μαλλιών, τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά μαλλιά και να χαρίσει ένα level up στην συνολική εικόνα.

411521090_370021082068758_2129123101986749533_n.jpg

@dorettapapadimitriou_official

Επιπλέον, αν δεν θέλεις να πειράξεις καθόλου το μήκος των μαλλιών, αλλά έχεις ανάγκη από μία αλλαγή στην εμφάνισή σου, οι αφέλειες είναι το haircut που θα φρεσκάρει τα βαρετά μαλλιά σου.

Το iconic hairstyle από τα 70's

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αποφάσισε λίγο πριν τα Χριστούγεννα να ανανεώσει το κούρεμα και το χρώμα των μαλλιών της. Πίσω από την εντυπωσιακή αλλαγή βρίσκεται ο αγαπημένο μας hair expert, Νικόλας Βιλλιώτης. Η Ντορέττα, υιοθέτησε τα curtain bangs στα μαλλιά της, ενώ φαίνεται πως φρέσκαρε και το χρώμα των μαλλιών της. Στα χαρακτηριστικά της Ντορέττας ταιριάζουν τα πάντα. Γι' αυτό ο Νικόλας, αποφάσισε να της δημιουργήσει διακριτικά curtain bangs, τα οποία τόνιζαν ακόμα περισσότερο το βλέμμα της. Εκτός από το iconic haistyle των 70's, ο αγαπημένος hair expert, φρέσκαρε και το χρώμα της. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα μελί-ξανθό που έκανε τα μαλλιά να φαίνονται πιο πλούσια και λαμπερά.

412006756_3647267678826721_8129742319226927898_n.jpg

@dorettapapadimitriou_official

Η ηθοποιός, έχει υιοθετήσει ξανά στο παρελθόν τις αφέλειες στα μαλλιά της, συγκεκριμένα στα MadWalk του 2018. Σε αντίθεση με τώρα το χρώμα που είχε εκείνη τη χρονιά ήταν πιο ανοιχτό με ξανθές, ανοιχτές ανταύγειες.

https://www.instagram.com/p/Bgij2IhBdat/

Αν θέλεις, λοιπόν, μία αλλαγή στα μαλλιά σου η οποία θα απογειώσει τα festive looks των ημερών, οι αφέλειες της Ντορέττας είναι μία πινελιά που θα κάνει τη διαφορά στην συνολική εμφάνισή, χωρίς να πειράξεις το μήκος των μαλλιών σου.

Photo by @dorettapapadimitriou_official