Liquid beauty: 5 πράγματα που μπορεί να κάνει το ποιοτικό νερό για την ομορφιά σου

Liquid beauty: 5 πράγματα που μπορεί να κάνει το ποιοτικό νερό για την ομορφιά σου

Αν αναρωτιέσαι τι μπορεί να κάνει το νερό για την ομορφιά σου και πώς θα επιλέγεις στο εξής νερό που ξεχωρίζει για την ποιότητά του, συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τα aqua tips και το liquid beauty «μυστικό» που ονομάζεται AQUA Carpatica!

Κάθε γυναίκα θέλει να είναι όμορφη και λαμπερή, σε κάθε φάση της ζωής της. Αυτός είναι ο λόγος που προσπαθεί να χρησιμοποιεί καθημερινά τα καλύτερα skincare προϊόντα, να κοιμάται καλά, να απολαμβάνει νέες, ειδικές θεραπείες για το δέρμα της και γενικά, να δίνει έμφαση στη beauty routine της.

Ξέρεις όμως τι άλλο είναι σημαντικό να κάνει, πέρα τα προφανή; Να ενυδατώνεται και μάλιστα, από μέσα προς τα έξω. Για αυτό και αν μας ρωτήσεις, λοιπόν, θα σου πούμε ότι ένα βασικό beauty essential στην καθημερινότητά σου, πρέπει να είναι το νερό.

Βλέπεις, το νερό είναι το Α και το Ω για τη διατήρηση και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς σου, αλλά και το πολυτιμότερο δώρο της φύσης για ενυδάτωση, τόνωση, ενέργεια και ευεξία. Για να απολαμβάνεις όλα τα παραπάνω όμως, είναι σημαντικό το νερό που πίνεις, να είναι ποιοτικό.

Συνεπώς, αν αναρωτιέσαι τι μπορεί να κάνει το νερό για την ομορφιά σου και πώς θα επιλέγεις στο εξής νερό που ξεχωρίζει για την ποιότητά του, συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τα aqua tips και το liquid beauty «μυστικό» που ονομάζεται AQUA Carpatica!

#1 Συμβάλλει στο να έχεις πιο υγιή και λαμπερά μαλλιά: Ναι, τα μαλλιά σου αποτελούνται ως έναν βαθμό από νερό και η επαρκής κατανάλωσή του φέρεται να συμβάλλει στην ενδυνάμωσή τους, στην ενυδάτωσή τους και σε μία πιο λαμπερή και υγιή εμφάνιση. Επίσης, μην ξεχνάς ότι η αφυδάτωση του οργανισμού σου μπορεί να κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν θαμπά, αλλά και να «σπάνε» πιο εύκολα.

#2 Θα βοηθήσει με τις σακούλες κάτω από τα μάτια σου: Αλήθεια, ήξερες ότι οι σακούλες κάτω από τα μάτια σου μπορεί να οφείλονται σε κατακράτηση υγρών, που παρεμπιπτόντως σχετίζεται -σε πολλές περιπτώσεις- με την αφυδάτωση του οργανισμού;

#3 Θα αναδείξει τη φυσική λάμψη του προσώπου σου: Αν δεν το γνώριζες, ώρα να μάθεις ότι η μη επαρκής κατανάλωση νερού μπορεί να κάνει την επιδερμίδα του προσώπου σου να δείχνει θαμπή. Αν θέλεις, λοιπόν, περισσότερο λαμπερή και λιγότερο θαμπή επιδερμίδα, μην ξεχνάς να ενυδατώνεσαι επαρκώς κάθε μέρα.

#4 Θα σε βοηθήσει στο να αποβάλλεις τις τοξίνες: Πίνοντας αρκετό ποιοτικό νερό κάθε μέρα, θα βοηθάς τον οργανισμό σου να αποβάλλει πιο εύκολα τις τοξίνες που συσσωρεύει. Και έτσι θα βελτιώνεις τόσο την ευεξία σου, όσο και τη γενικότερη υγεία της επιδερμίδας σου. Το να πίνεις πολύ νερό κάθε μέρα μπορεί ακόμη να σε βοηθήσει και στη «μάχη» σου ενάντια στην ακμή, μιας και υπάρχουν διάφορες τοξίνες που την επιδεινώνουν και φράζουν του πόρους σου.

#5 Θα κρατήσει σε ισορροπία το pH της επιδερμίδας σου: Αν θέλεις να κρατάς σε ισορροπία το φυσικό pH της επιδερμίδας σου, καλό είναι να την κρατάς ενυδατωμένη. Ένα ουδέτερο pH της τιμής του 7 είναι ιδανικό για την υγεία του δέρματός σου.

Γιατί να κάνεις την πιο ποιοτική επιλογή και για το νερό σου

Τώρα που γνωρίζεις πόσα οφέλη μπορεί να έχει η επαρκής κατανάλωση νερού και για την επιδερμίδα σου, καταλαβαίνεις γιατί είναι σημαντικό να επενδύεις στην ποιότητα και σε ό,τι αφορά στο νερό σου. Και αν αναρωτιέσαι πώς θα επιλέγεις κάθε φορά νερό ποιοτικό, δες τη συσκευασία από ένα AQUA Carpatica -και θα μας θυμηθείς.

Βλέπεις, τόσο το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica, όσο και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica, είναι φυσικές επιλογές, νερά που πηγάζουν βαθιά μέσα από τα Καρπάθια Όρη, μια αρχέγονη γη, όπου ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει.

Παράλληλα όμως, το νερό AQUA Carpatica ξεχωρίζει σε πολλά ακόμη σημεία. Να αναφέρουμε ότι το φυσικό μεταλλικό και το φυσικώς ανθρακούχο νερό AQUA Carpatica έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε νιτρικά άλατα -που έχουν συνδεθεί με προβλήματα υγείας σε εγκυμονούσες και βρέφη. Επίσης, είναι πλούσιο σε πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως το μαγνήσιο και το ασβέστιο και ταυτόχρονα, είναι πτωχό σε νάτριο (αλάτι), έχει pH>7 που θεωρείται το καλύτερο για το πόσιμο νερό και περιέχει και φυσικά διττανθρακικά, που ρυθμίζουν τα οξέα αλλά και τον μεταβολισμό.

Το νερό, λοιπόν, μπορεί να κάνει πολλά και για την ομορφιά σου. Όπως για καθετί που επιλέγεις να καταναλώνεις όμως, είναι σημαντικό να δίνεις έμφαση στην ποιότητα και στο νερό σου. Και το βραβευμένο νερό AQUA Carpatica είναι μία πολύ καλή επιλογή που θα σε βοηθήσει να φροντίζεις περισσότερο την ευεξία και τη φυσική σου ομορφιά, κάθε μέρα!