Water is life: Είμαστε φτιαγμένοι από νερό και έχει σημασία πόσο και τι ποιότητας νερό καταναλώνουμε

Water is life: Είμαστε φτιαγμένοι από νερό και έχει σημασία πόσο και τι ποιότητας νερό καταναλώνουμε

Το νερό είναι ζωή και εδώ θα βρεις τα δικά μας must-know tips και τα aqua essentials που αξίζουν την προσοχή σου -και… μας ευχαριστείς μετά!

Αλήθεια, εσύ γνώριζες ότι το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από νερό σε ποσοστό που ξεπερνά το 60%; Άραγε ήξερες ότι όταν το δέρμα αφυδατώνεται, χάνει την ελαστικότητά του και τα σημάδια του χρόνου γίνονται πιο εμφανή; Μήπως είχες ακούσει ότι το 75% του ανθρώπινου εγκεφάλου και της καρδιάς είναι νερό; Στην πραγματικότητα κάθε σύστημα και λειτουργία του οργανισμού σου εξαρτάται από το νερό, για αυτό και όταν δεν πίνεις αρκετό, το σώμα σου υπολειτουργεί.

Δεν χρειάζεται να το σκεφτούμε πολύ, λοιπόν, για να αντιληφθούμε ότι είμαστε φτιαγμένοι από νερό. «Και τι σημαίνει αυτό;», θα μας ρωτήσεις. Σημαίνει ότι όχι μόνο είναι σημαντικό να ενυδατώνεις καθημερινά τον οργανισμό σου από μέσα προς τα έξω για καλύτερη υγεία και εμφάνιση, αλλά πως πρέπει και να δίνεις προσοχή στην ποιότητα του νερού που καταναλώνεις.

Με λίγα λόγια, το νερό είναι ζωή και στη λίστα που ακολουθεί, θα βρεις τα δικά μας must-know tips και τα aqua essentials που αξίζουν την προσοχή σου -και… μας ευχαριστείς μετά!

Το «κλειδί» βρίσκεται στη σωστή ενημέρωση

Πρώτο και ιδιαίτερα σημαντικό βήμα για την καθημερινή ενυδάτωσή σου είναι το εξής: Το να «μελετάς» τι νερό επιλέγεις να πίνεις. Σκέψου ότι όπως ακριβώς ελέγχεις τις ετικέτες των τροφίμων που αγοράζεις, το ίδιο είναι καλό να κάνεις για το νερό σου. Να μαθαίνεις ό,τι χρειάζεται για τη σύσταση και την προέλευσή του.

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Αν σε αυτό το σημείο αναρωτιέσαι τι αξίζει, τελικά, να ελέγχεις προτού επιλέξεις ένα νερό, σου έχουμε μερικά key-points, που καλό είναι να προσέξεις. Για παράδειγμα, είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι το νερό που πίνεις, φυσικό μεταλλικό ή φυσικώς ανθρακούχο, προέρχεται από αγνά, παρθένα μέρη. Εξίσου σημαντικό είναι το να έχει χαμηλή ή σχεδόν μηδενική περιεκτικότητα σε νιτρικά άλατα (NO3-), να είναι πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως ασβέστιο και μαγνήσιο, να είναι πτωχό σε νάτριο, να διαθέτει φυσικά διττανθρακικά και να έχει ελαφρώς αλκαλικό PH. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που αξίζει να έχει το νερό σου για να θεωρείται καλό και ποιοτικό και αυτά τα στοιχεία θα τα βρεις ανοίγοντας ένα μπουκάλι AQUA Carpatica!

Αγνότητα και γεύση από την πρώτη γουλιά

Στην περίπτωση που στόχος σου είναι να πίνεις στο εξής περισσότερο και πιο ποιοτικό νερό, τότε το AQUA Carpatica είναι μία επιλογή που αξίζει την προσοχή σου. Διότι τόσο το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica, όσο και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica είναι φυσικές επιλογές, ιδανικές για όσους θέλουν να κάνουν ποιοτικές επιλογές και στο νερό τους.

Βλέπεις, το AQUA Carpatica πηγάζει βαθιά μέσα από τα Καρπάθια Όρη, μια αρχέγονη γη, όπου ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει, αφήνοντας μόνο την παρθένα ομορφιά της φύσης και την ιστορία. Για την ακρίβεια, πρόκειται για το τελευταίο άγριο δάσος της Ευρώπης, ανέγγιχτο από τον πολιτισμό, τη γεωργία και τη βιομηχανία.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό στοιχείο που κάνει το AQUA Carpatica να ξεχωρίζει. Να αναφέρουμε απλώς ότι περιέχει καθόλου έως ελάχιστα νιτρικά άλατα -που όπως είναι γνωστό, έχουν συνδεθεί με προβλήματα υγείας σε εγκυμονούσες και βρέφη. Επίσης, περιέχει ασβέστιο και μαγνήσιο, δύο πολύτιμα στοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό, ενώ έχει ιδιαίτερα χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο. Όλα αυτά ενώ διαθέτει ένα πολύ καλό pH για νερό και περιέχει και φυσικά διττανθρακικά, που συμβάλλουν στην πέψη και γενικά, ενισχύουν τον μεταβολισμό μας.

Must-know facts: Το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica είναι φυσικά και όχι τεχνητά αεριούχο, γεγονός που οφείλεται στα αρχαία, υπόγεια ηφαίστεια από τα οποία προέρχεται. Είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις τις μοναδικές, φυσικές φυσαλίδες του;

Το νερό, λοιπόν, είναι ζωή. Για την ακρίβεια, πρόκειται για το πολυτιμότερο δώρο της φύσης για ενυδάτωση, τόνωση, ενέργεια και ευεξία. Και αν θέλεις να φροντίζεις ουσιαστικά την ευεξία σου, αλλά και την επιδερμίδα σου, έχει σημασία να επιλέγεις με προσοχή το νερό που καταναλώνεις κάθε μέρα. Διότι δεν είναι μόνο η ποσότητα, είναι και η ποιότητα που κάνει τη διαφορά στην περίπτωση του νερού σου!