Πώς θα ξεχωρίσεις αν ένα νερό είναι υψηλής ποιότητας και ασφαλές για τον οργανισμό σου;

Πώς θα ξεχωρίσεις αν ένα νερό είναι υψηλής ποιότητας και ασφαλές για τον οργανισμό σου;

Όσα αξίζει να γνωρίζεις για το AQUA Carpatica, αλλά και το πώς θα ξεχωρίζεις ένα υψηλής ποιότητας νερό.

Πιθανότατα έχεις ακούσει ή διαβάσει πολλές φορές για το πόσο σημαντική είναι η επαρκής κατανάλωση νερού για τον οργανισμό σου. Σε τονώνει, σου δίνει ενέργεια, βελτιώνει τη συγκέντρωσή σου, κάνει την επιδερμίδα σου να δείχνει πιο λαμπερή. Το σώμα σου αποτελείται στην πραγματικότητα από νερό, σε ποσοστό που ξεπερνά το 60%, οπότε καταλαβαίνεις ότι η υγεία σου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ενυδάτωσή σου.

Το ζήτημα είναι, ωστόσο, το εξής: Πώς μπορείς να γνωρίζεις ότι το νερό που πίνεις είναι υψηλής ποιότητας και ασφαλές για τον οργανισμό σου; Το AQUA Carpatica αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Και μία ματιά στη συσκευασία του, μπορεί να σου αποκαλύψει όσα χρειάζεσαι, για να κάνεις τη βέλτιστη επιλογή ενυδάτωσης για τον οργανισμό σου.

Ιδού, λοιπόν, όσα αξίζει να γνωρίζεις για το AQUA Carpatica, αλλά και το πώς θα ξεχωρίζεις ένα υψηλής ποιότητας νερό.

Να γνωρίζεις από πού προέρχεται το νερό που πίνεις

Αν θέλεις να φροντίζεις την ευεξία σου, έχει σημασία να ξέρεις από πού προέρχεται το νερό που καταναλώνεις και γιατί όχι, να ξέρεις και το πώς η συγκεκριμένη περιοχή συμβάλλει στην ποιότητα του νερού σου. Το AQUA Carpatica για παράδειγμα πηγάζει βαθιά μέσα από τα Καρπάθια Όρη, μια αρχέγονη γη, όπου ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το τελευταίο άγριο δάσος της Ευρώπης, ανέγγιχτο από τον πολιτισμό, τη γεωργία και τη βιομηχανία, ενώ εκατομμύρια χρόνια ηφαιστειακής δραστηριότητας έχουν απαλλάξει την πηγή από ρύπους, χαρίζοντας στο νερό αγνότητα και μοναδική γεύση.

Να «μελετάς» τις ετικέτες πριν από κάθε αγορά

Όπως ελέγχεις τις ετικέτες από τις συσκευασίες των τροφίμων που αγοράζεις, το ίδιο ακριβώς αξίζει να κάνεις και για το νερό σου. Σκέψου απλώς ότι διαβάζοντας την ετικέτα από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica, μπορείς να πάρεις μία σειρά από πολύ σημαντικές πληροφορίες, όπως το ότι είναι ένα νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, ότι προέρχεται από πηγές σε προστατευόμενη περιοχή, ότι έχει ασβέστιο και μαγνήσιο, καθώς και ότι περιέχει φυσικά διττανθρακικά και ελάχιστα νιτρικά.

Όσο για το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica, μια ματιά στη συσκευασία του αρκεί για να μάθεις ότι είναι εμφιαλωμένο στην πηγή, ότι έχει απαλή γεύση, ότι περιέχει μαγνήσιο, ασβέστιο και είναι κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο και μεταξύ άλλων, ότι περιέχει σχεδόν καθόλου νιτρικά (τα οποία παρεμπιπτόντως βλάπτουν τον οργανισμό), αλλά έχει φυσικά διττανθρακικά που θεωρούνται ωφέλιμα.

Must-know tips: Τα νιτρικά άλατα έχουν συνδεθεί με προβλήματα υγείας σε εγκυμονούσες και βρέφη. Επίσης, το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica καλύπτει το 29% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης ασβεστίου για τους ενήλικες και το 20,6% στις εγκυμονούσες, ενώ πίνοντας Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica μπορείς να συμβάλλεις σημαντικά στην πρόσληψη μαγνησίου.

f.png

Δεν είναι τόσο δύσκολο, λοιπόν, να είσαι σίγουρη ότι το νερό που πίνεις, είναι ασφαλές για τον οργανισμό σου. Αρκεί να ελέγχεις για εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως πρόκειται να καταναλώσεις ένα προϊόν αγνό και υψηλής ποιότητας. Και στην περίπτωση του AQUA Carpatica ξέρεις ότι πίνεις ένα νερό βραβευμένο που χάρη στη σύσταση και τα φυσικά χαρακτηριστικά του, σε τονώνει, σου δίνει ενέργεια και φροντίζει την ευεξία σου κάθε μέρα.