Fresh Line: Η ανανεωμένη σειρά προσώπου Iris χαρίζει λαμπερή και νεανική επιδερμίδα

Fresh Line: Η ανανεωμένη σειρά προσώπου Iris χαρίζει λαμπερή και νεανική επιδερμίδα
EyeOn Studio

Η συλλογή περιλαμβάνει την Iris Ενυδατική Κρέμα Λάμψης & Ενίσχυσης Νεότητας, τον Iris  Ορό Νύχτας για Ανάπλαση & Λάμψη, και την ολοκαίνουργια Iris Κρέμα Ματιών για Λάμψη & Ενυδάτωση, με φυσικές ιριδίζουσες πέρλες που διορθώνουν την όψη των μαύρων κύκλων, προσφέροντας ένα φωτεινό, νεανικό βλέμμα!

Η αγαπημένη συλλογή Red Berries μεταμορφώνεται σε Iris, ως φόρος τιμής στην αρχαία ελληνική μυθολογία και την κληρονομιά της Fresh Line!

Η ανανεωμένη σειρά προσώπου Iris έρχεται να αποκαλύψει το μυστικό για ακαταμάχητα λαμπερή, νεανική επιδερμίδα, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία περιποίησης!

fresh-line_Iris-7.jpg

Βασισμένη σε έως και 97% φυσικά συστατικά υψηλής απόδοσης, η συλλογή Iris χαρίζει μία έκρηξη λάμψης από την 1η εφαρμογή, ενώ μειώνει τις λεπτές γραμμές κατά 35% σε μόλις 28 ημέρες! Παράλληλα, προσφέρει προληπτική & επανορθωτική δράση κατά της φωτογήρανσης, και προστασία από το μπλε φως. Η σειρά είναι εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικά βλαστοκύτταρα από κόκκινο μύρτιλο, αναζωογονητικά πεπτίδια υψηλής απόδοσης, 3D υαλουρονικό οξύ & ΑΗΑs.

fresh-line_Iris-9.jpg

Οι ανάλαφρες ενυδατικές συνθέσεις και το φρουτώδες άρωμα αφήνουν την επιδερμίδα λεία, απαλή και υπέροχα αρωματισμένη.

Η συλλογή περιλαμβάνει την Iris Ενυδατική Κρέμα Λάμψης & Ενίσχυσης Νεότητας, τον Iris Ορό Νύχτας για Ανάπλαση & Λάμψη, και την ολοκαίνουργια Iris Κρέμα Ματιών για Λάμψη & Ενυδάτωση, με φυσικές ιριδίζουσες πέρλες που διορθώνουν την όψη των μαύρων κύκλων, προσφέροντας ένα φωτεινό, νεανικό βλέμμα!

Iris-Feb24-Meta-1080x1080.jpg

Διαθέσιμη σε όλα τα σημεία πώλησης Fresh Line, σε επιλεγμένα φαρμακεία και στο www.freshline.gr.