Nazan Eckes x Schwarzkopf: Μία εφόλης της ύλης συνέντευξη με τη νέα ambassador

Nazan Eckes x Schwarzkopf: Μία εφόλης της ύλης συνέντευξη με τη νέα ambassador

Η Nazan Eckes είναι η φίλη που δεν ήξερες ότι έχεις ανάγκη τη ζωή σου και μία γυναίκα με λάμψη που που πηγάζει από την καλοσύνη της.

Ομολογώ ότι, όταν έμαθα ότι θα πάρω συνέντευξη από την τηλεοπτική παρουσιάστρια Nazan Eckes, δεν ήξερα για ποιο πρόσωπο μιλάμε. Είναι ένα τεράστιο όνομα στην Γερμανία, με πολυετή καριέρα και αυτό φαίνεται από την λατρεία που της έχουν οι Γερμανίδες, πράγμα που ανακάλυψα στο Βερολίνο. Προσπαθώντας λοιπόν να μάθω για εκείνη, διάβασα ότι κατάγεται από την Τουρκία και είναι ουσιαστικά γειτόνισσά μας. Είναι μία γυναίκα που λατρεύει να εκφράζεται μέσα από τα μαλλιά της, και να εμπνέεται από τα χτενίσματα άλλων γυναικών ώστε να βρίσκει νέους τρόπους να εκφραστεί.

image002.jpg

Όταν την πρωτοείδα λοιπόν, ξεκάθαρα παρατήρησα την elegant, μεσογειακή ομορφιά της, αλλά τα μαλλιά της πράγματι ήταν εκείνα που έκλεβαν την παράσταση. Λαμπερά, στιλπνά, τέλεια φορμαρισμένα αλλά και effortless. Το άγχος μου εξαφανίστηκε όταν μου χαμογέλασε και η κουβέντα μας ξεκίνησε σα να μιλώ σε μία παλιά μου φίλη. Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις τα όσα είπαμε.

image003.png

Το να φροντίζουμε τα μαλλιά μας και να μεταμορφωνόμαστε μέσα από αυτά είναι σχεδόν θεραπευτικό. Είναι η περιποίηση και το styling ένα self-care ritual για εσάς;

Ναι φυσικά! Για εμένα, τα μαλλιά, δεν είναι απλά ένα χτένισμα, μπορώ να εκφραστώ μέσα από τα μαλλιά και για εμάς σαν γυναίκες, αν ξυπνήσουμε με ωραία μαλλιά νιώθουμε όμορφες αλλά αν έχουμε μία bad hair day νιώθουμε χάλια! Τα μαλλιά λοιπόν δείχνουν το πώς νιώθουμε, τα συναισθήματά μας. Αν θέλω να είμαι λίγο πιο sexy για παράδειγμα, δίνω όγκο στα μαλλιά μου. Αν δεν θέλω να τραβήξω την προσοχή, απλά πιάνω έναν κότσο. Τα μαλλιά ορίζουν το πώς αισθανόμαστε!

image004.jpg

Ποια είναι η πιο παλιά σας ανάμνηση με τον Schwarzkopf; Ποιο ήταν το πρώτο προϊόν του brand που αγοράσατε;

Ήταν το σαμπουάν Schauma! Πρόκειται για ένα σαμπουάν που κυκλοφορεί στο εξωτερικό και είναι πολύ απλό και basic σαμπουάν. Η μητέρα μου το χρησιμοποιούσε τότε και μεγάλωσα με αυτό. Όλοι γνωρίζουν τον Schwarzkopf, όλοι! Και με τιμά το να είμαι μέλος της καμπάνιας και της ομάδας των νέων ambassadors. Είναι πολύ… διαφορετικό θα πω… το να μεγαλώνεις με ένα προϊόν και να έχεις μία σύνδεση με αυτό από την ηλικία σου, και να φτάνεις να το εκπροσωπείς. Έβλεπα τα διαφημιστικά της Taft των 80’s με τα XL μαλλιά και πάντα θαύμαζα όλες αυτές τις πανέμορφες γυναίκες στην τηλεόραση όταν ήμουν κοριτσάκι και τώρα το να είμαι ανάμεσα στις πανέμορφες ambassadors είναι τεράστια τιμή για εμένα.

image005.png

Ποιο είναι το αγαπημένο σας χτένισμα και ποια είναι τα αγαπημένα σας Schwarzkopf προϊόντα για να το δημιουργείτε;

Πρώτα από όλα πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις μία καλή βάση, οπότε χρησιμοποιώ πάντα και conditioner, όχι μόνο σαμπουάν. Προσπαθώ επίσης να χρησιμοποιώ leave in προϊόντα επίσης, οτιδήποτε κάνει τα μαλλιά μου να δείχνουν φυσικά και μεταξένια. Λατρεύω τη φυσική λάμψη, δεν συμπαθώ τα στιλιζαρισμένα μαλλιά. Τα μαλλιά πρέπει να «ζουν». Έχω ρίζες από την Τουρκία οπότε είμαστε μονίμως εν κινήσει οπότε θέλω δυνατά και ανθεκτικά μαλλιά, αλλά πολύ φυσικά. Η περιποίηση λοιπόν είναι πολύ σημαντική. Το αγαπημένο μου προϊόν είναι η λακ! Θα έπαιρνα όλο το display που βλέπεις σπίτι μου! Είναι πολύ ελαφριά αλλά δεν κολλάνε και τα λατρεύω, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς λακ, ό, τι και να κάνω χρησιμοποιώ λακ. Όπως είπα, έχω μεσογειακά μαλλιά που δεν τιθασεύονται εύκολα και χρειάζομαι προϊόντα σαν την Taft που δίνουν κράτημα και φυσική κίνηση.

image006.jpg

Έχετε κάποιο haircare tip για τις αναγνώστριές μας;

Μιλώντας για την υγρασία στην Μεσόγειο, αυτό που με βοηθά πάντα είναι τα έλαια. Τόσο τα έλαια του Schwarzkopf, όσο και τα φυσικά έλαια όπως το αμυγδαλέλαιο. Μου αρέσει να συνδυάζω και τα δύο μερικές φορές. Βάζω έλαια στα μαλλιά μου 20 χρόνια, αν έχεις σκληρά μαλλιά μπορείς να το αφήσεις όλο το βράδυ ή απλά να βάλεις λίγο στις άκρες. Είναι ό, τι καλύτερο.

Ο χρόνος μας ήταν περιορισμένος και αυτά ήταν όλα όσα προλάβαμε να πούμε, αλλά ήταν ουσιαστικά. Σύμφωνα με την Nazan πρέπει να φροντίζουμε τα μαλλιά μας, επομένως το να βρεις την τέλεια Gliss Haircare σειρά είναι το πρώτο βήμα του haircare, και έπειτα να επιλέγουμε προϊόντα styling που κάνουν όλα όσα θέλουμε χωρίς να φαίνονται. Φυσικά η απάντηση του Schwarzkopf στο δεύτερο είναι τα νέα Taft Hairsprays και Mousses που είναι επιτέλους διαθέσιμα και στην Ελλάδα και θα σε αφήσω με μία ατάκα της που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση «Έχουμε όλες όμορφα μαλλιά, δεν έχουμε κάτι να ζηλέψουμε από τις άλλες γυναίκες, μόνο να εμπνευστούμε!»