NIVEA LUMINOUS630: Η σειρά περιποίησης σώματος μειώνει τις ραγάδες και τις ατέλειες του ήλιου

NIVEA LUMINOUS630: Η σειρά περιποίησης σώματος μειώνει τις ραγάδες και τις ατέλειες του ήλιου

Σειρά Περιποίησης Σώματος NIVEA LUMINOUS630®  για ομοιόμορφη όψη επιδερμίδας: Πραγματικά αποτελέσματα στην μείωση της ορατότητας των ραγάδων, των καφέ κηλίδων και των ατελειών που προκαλούνται από τον ήλιο

Για καταναλωτές οι οποίοι θέλουν να μειώσουν την ορατότητα των ραγάδων, των καφέ κηλίδων και των ατελειών από τον ήλιο: Η NIVEA επεκτείνει την εξαιρετικά αποτελεσματική και επιτυχημένη σειρά LUMINOUS630® και στην φροντίδα του σώματος.

Η καινοτόμος Σειρά Περιποίησης Σώματος NEW LUMINOUS630® για ομοιόμορφο τόνο επιδερμίδας παρουσιάζει δύο πρωτοποριακές λύσεις:

  1. Την πιο αποτελεσματική λύση της NIVEA στη μείωση της ορατότητας των ραγάδων: Το NIVEA Luminous 630 Anti Stretch Marks Body Oil-Serum
  2. Μία λύση με πολλαπλά οφέλη, που μειώνει αποτελεσματικά την ορατότητα των ραγάδων, των καφέ κηλίδων και των ατελειών από τον ήλιο: H NIVEA Luminous 630 Anti Marks & Spots Body Cream

Η σειρά NIVEA LUMINOUS630® δημιουργήθηκε σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα για να βελτιώσει την ανομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας.

LUMINOUS-630-ANTI-MARKS-SPOTS-BODY-CREAM.png

Βασισμένη στην τεράστια επιτυχία της σειράς περιποίησης προσώπου LUMINOUS630®, την οποία εμπιστεύονται εκατομμύρια γυναίκες, η NIVEA εισάγει τον μοναδικό τρόπο δράσης της σε μια νέα σειρά περιποίησης σώματος η οποία βελτιώνει την ανομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας, μειώνοντας ορατά την εμφάνιση των ραγάδων, των καφέ κηλίδων και των ατελειών από τον ήλιο. Η σειρά περιποίησης σώματος NIVEA LUMINOUS630® για ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας προσφέρει δύο καινοτόμες λύσεις με διαφορετική υφή, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των καταναλωτών: το NIVEA Luminous 630 Anti Stretch Marks Body Oil-Serum και την NIVEA Luminous 630 Anti Spots & Marks Body Cream.

Μικρές ατέλειες όπως ραγάδες, καφέ κηλίδες ή ατέλειες από τον ήλιο μπορούν να κυριαρχήσουν την σκέψη μας αν τις αφήσουμε. Αλλά όσο εστιάζουμε σε πράγματα που πιστεύουμε ότι δεν είναι όμορφα για τον εαυτό μας, μερικές φορές χάνουμε κάποιες από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής. Η ορατή μείωση της εμφάνισης π.χ. ραγάδων μπορεί να μας βοηθήσει να απελευθερωθούμε από εσωτερικούς προβληματισμούς και να αφήσουμε το μυαλό μας ελεύθερο να επικεντρωθεί στις στιγμές. Με συστατικά των οποίων η επιλογή έχει προκύψει έπειτα από εντατική έρευνα, η σειρά περιποίησης σώματος NIVEA LUMINOUS630® για ομοιόμορφη όψη επιδερμίδας, προσφέρει αποδεδειγμένες και αποτελεσματικές λύσεις για ορατά αποτελέσματα, οι οποίες έχουν δοκιμαστεί σε όλους τους τύπους της επιδερμίδας.

«Η ανακάλυψη του μοναδικού μορίου έπειτα από εντατική έρευνα».

Έπειτα από 10 χρόνια εντατικής έρευνας και εξέτασης περισσότερων από 50.000 μορίων, οι επιστήμονες της NIVEA κατάφεραν να βρουν το πιο αποτελεσματικό μόριο για την εξισορρόπηση των φυσικών επιπέδων μελανίνης στην επιδερμίδα. Το μόριο με αριθμό 630 αποδείχθηκε ότι είναι αυτό το οποίο εξομαλύνει καλύτερα την ανομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας και χρησιμοποιείται τώρα στη νέα σειρά περιποίησης σώματος Luminous630. Έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την αντίθεση της όψης των ραγάδων με την επιδερμίδα γύρω από αυτές, καθιστώντας τις ραγάδες λιγότερο ορατές. «Τα καλλυντικά προϊόντα περιποίησης δεν μπορούν να εξαφανίσουν εντελώς τις ραγάδες ή τις καφέ κηλίδες, αλλά η αποτελεσματική σειρά περιποίησης σώματος NIVEA LUMINOUS630® για ομοιόμορφη όψη επιδερμίδας, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την ορατότητα τους με το κατοχυρωμένο συστατικό», σύμφωνα με τον Δρ. Silke Garmatz, Επικεφαλής του Global NIVEA Body Research & Development.

«Το NIVEA Luminous 630 Anti Stretch Marks Body Oil-Serum έχει αποδείξει την εξαιρετική αποτελεσματικότητα του, μειώνοντας σημαντικά την εμφάνιση ραγάδων με τα πρώτα ορατά αποτελέσματα να παρατηρούνται μετά από μόλις 2 εβδομάδες».

Η εξαιρετική ΝΕΑ σειρά LUMINOUS630® της NIVEA για ανομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας μειώνει σημαντικά την εμφάνιση ραγάδων, με τα πρώτα ορατά αποτελέσματα να παρατηρούνται μετά από μόλις 2 εβδομάδες. Η σύνθεση του Oil-Serum , με το πατενταρισμένο ενεργό συστατικό LUMINOUS630®, εξισορροπεί τη φυσική παραγωγή μελανίνης της επιδερμίδας, εξισορροπώντας την αντίθεση της όψης των ραγάδων με την επιδερμίδα γύρω από αυτές. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ορατά και σε παλαιότερες ραγάδες ενώ το τακτικό μασάζ με το Oil-Serum θα μπορούσε να βοηθήσει στην αποφυγή δημιουργίας νέων. Το 97% των γυναικών που συμμετείχαν σε δοκιμή με χρήση του προϊόντος επιβεβαίωσαν ότι «Θα συνέχιζα να χρησιμοποιώ αυτό το προϊόν για να διατηρήσω τα επιτευχθέντα αποτελέσματα».

Δοκιμή προϊόντος έπειτα από χρήση, αποτελέσματα μελέτης 4 εβδομάδων με 172 γυναίκες, 2022.

«Μία κρέμα πολλαπλά οφέλη, για ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας σε μόλις 4 εβδομάδες: NIVEA Luminous 630 Body Cream Anti Spots & Marks»

Εκτός από τον εξαιρετικά αποτελεσματικό Ορό Σώματος κατά των ραγάδων, η Κρέμα Σώματος πολλαπλών χρήσεων Anti Spots & Marks με την ενυδατική σύνθεση 48 ωρών, προσφέρει εντατική θρέψη στην επιδερμίδα και, με τακτική χρήση, μειώνει την ορατότητα των ραγάδων, των καφέ κηλίδων και των ατελειών από τον ήλιο μέσα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες.

Η NIVEA αναπτύσσει λύσεις για ένα ευρύ φάσμα αναγκών της επιδερμίδας. Η κάλυψη κάθε ανάγκης περιποίησης της επιδερμίδας, ώστε κάθε καταναλωτής να αισθάνεται όμορφα με μέσα σε αυτήν, αποτελεί το κίνητρο για την Νο. 1 μάρκα περιποίησης της επιδερμίδας στον κόσμο2, κάνοντας την να δημιουργεί νέες καινοτομίες. Όταν οι ραγάδες, οι καφέ κηλίδες και οι ατέλειες από τον ήλιο μας απασχολούν, η NIVEA προσπαθεί να μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε εκ νέου στο εδώ και τώρα και να απολαύσουμε τις στιγμές μας.

Q & A NIVEA LUMINOUS 360

LUMINOUS-630-ANTI-STRETCH-MARK-BODY-OIL-SERUM.png

Προϊόν:

Πως λειτουργεί το προϊόν (Body Oil-Serum) για να μειώσει ορατά την εμφάνιση των ραγάδων;

Η νέα σειρά NIVEA Body LUMINOUS630® για ομοιόμορφη όψη επιδερμίδας (Λάδι-Ορός & Κρέμα) περιέχει το μοναδικό πατενταρισμένο ενεργό συστατικό Luminous630, ένα μόριο που λειτουργεί σε κυτταρικό επίπεδο για να εξισορροπήσει την παραγωγή μελανίνης της επιδερμίδας. Eξασφαλίζει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα και ορατή μείωση των ραγάδων.

Το προϊόν (Body Oil-Serum) δρα σε κάθε τόνο επιδερμίδας;

Ναι, το προϊόν έχει δοκιμαστεί σε όλους τους τόνους επιδερμίδας.

(*Πηγή: Opinion Market Research & Consulting, IUT, Βραζιλία, Ισπανία, Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος 2021, Blind Monadic, γυναίκες με ραγάδες, φωτότυποι 1-6.)

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δείτε αποτελέσματα;

Με απλό μασάζ στην επιδερμίδα μία φορά την ημέρα στις περιοχές που εμφανίζουν ραγάδες, o ορός σώματος NIVEA LUMINOUS630® Body Oil, εξασφαλίζει τα πρώτα αποτελέσματα σε μόλις 2 εβδομάδες, καθώς και ορατή μείωση των ραγάδων σε 4 εβδομάδες.

Το προϊόν εξαφανίζει τις ραγάδες;

Όχι, δεν υπάρχει διαθέσιμο καλλυντικό προϊόν που να μπορεί να αφαιρέσει τις ήδη υπάρχουσες ραγάδες. Ωστόσο, ο ορός LUMINOUS630® Body Oil, μπορεί να μειώσει την εμφάνιση των ραγάδων σε 4 εβδομάδες και με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι ορατά σε 2 εβδομάδες.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Body Oil-Serum και της Body Cream;

Παρόλο που και τα δύο προϊόντα περιέχουν το πατενταρισμένο ενεργό συστατικό LUMINOUS630®, η διαφορά τους έγκειται στην υφή της κάθε σύνθεσης. Ενώ, η κρέμα σώματος πρόκειται για γαλάκτωμα, το Body Οil αποτελεί συμπυκνωμένο ορό-λάδι.

Το Body Oil-Serum δρα αποτελεσματικά κατά των ραγάδων –εξασφαλίζοντας τα πρώτα αποτελέσματα σε 2 εβδομάδες και μειώνοντας ορατά την εμφάνιση των ραγάδων που προκαλούνται από εγκυμοσύνη, ορμονικές αλλαγές και αυξομειώσεις βάρους σε 4 εβδομάδες, παράλληλα είναι κατάλληλο και για μεγαλύτερες ηλικίες.

Η Κρέμα Σώματος με την περιποιητική της σύνθεση, μειώνει τις ατέλειες από τον ήλιο, τις καφέ κηλίδες και την ορατότητα των ραγάδων σε 4 εβδομάδες.

Γιατί το Oil-Serum είναι πιο ακριβό από την Κρέμα;

Το Oil-Serum είναι πιο ακριβό προϊόν ως προς την παραγωγή, επομένως η τιμή του είναι επίσης υψηλότερη – παράλληλα είναι πιο αποτελεσματικό ως προς τη μείωση εμφάνισης των ραγάδων.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της σειράς περιποίησης σώματος LUMINOUS630® έναντι της σειράς LUMINOUS630® περιποίησης προσώπου;

Και οι δύο σειρές περιέχουν το καινοτόμο ενεργό συστατικό LUMINOUS630®, ωστόσο τα προϊόντα περιποίησης προσώπου NIVEA LUMINOUS630® είναι κατάλληλα για χρήση στο πρόσωπο, μειώνοντας ορατά τις καφές κηλίδες, ενώ το NIVEA LUMINOUS630® Body Oil-Serum εξισορροπεί την αντίθεση ανάμεσα στις ραγάδες και στην επιδερμίδα γύρω από αυτές, μειώνοντας την εμφάνιση και την ορατότητά τους.