Ψάχνω μια μέθοδο για μόνιμη αποτρίχωση, προσιτή και αποτελεσματική. Τι μου προτείνετε;

Ψάχνω μια μέθοδο για μόνιμη αποτρίχωση, προσιτή και αποτελεσματική. Τι μου προτείνετε;

Ακριβώς αυτό που ψάχνετε, το έφερε μόλις στην Ελλάδα η Κωτσόβολος: πρόκειται για την πρωτοποριακή συσκευή Silk'n Flash&Go, για μόνιμη αποτρίχωση μέσω θεραπείας φωτός- και μάλιστα στο σπίτι!

Τι είναι το Silk'n Flash&Go: Ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς στο κομμάτι της αποτρίχωσης, το Silk'n Flash&Go έχει πουλήσει από το 2006 πάνω από ένα εκατομμύριο συσκευές. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι αποτελεί τη μόνη κλινικά δοκιμασμένη και ιατρικά εγκεκριμένη συσκευή της αγοράς για μόνιμη μείωση της τριχοφυίας. Το Silk'n Flash&Go χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία HPL (Home Pulse Light) που χρησιμοποιούν τα ινστιτούτα και οι κλινικές, τα αποτελέσματα είναι τα ίδια με εκείνα μιας επαγγελματικής θεραπείας, μόνο που η συγκεκριμένη είναι πιο άνετη και λιγότερο δαπανηρή.

Πώς λειτουργεί: Η συσκευή στοχεύεται στο σημείο που θέλετε να εμποδίσετε την τριχοφυία. Κάθε 3,5 δευτερόλεπτα παράγεται ένας παλμός φωτός και η ενέργεια που εκλύεται από αυτόν διαπερνάει την τρίχα, φτάνοντας μέχρι τον θύλακά της. Στη συνέχεια, ο θύλακας θερμαίνεται, γίνεται όλο και πιο αδύναμος και έτσι μειώνεται η τριχοφυία. Συγκεκριμένα, μετά από τρεις συνεδρίες, η τριχοφυία μειώνεται κατά 50% ενώ αν συνεχιστεί η θεραπεία μπορεί να μειωθεί έως και 90%.

Είναι ασφαλής η χρήση του Silk'n Flash&Go; Ναι, γιατί διαθέτει έναν ειδικό αισθητήρα τύπου δέρματος που επιλέγει αυτόματα το κατάλληλο επιπεδο ενέργειας όταν έρχεται σε επαφή μαζί του. Επιπλέον, η τεχνολογία Home Pulse Light (HPLTM) πάνω στην οποία βασίζεται και είναι ιδιοκτησία της Home Skinovations διαθέτει και έγκριση από τον FDA.

Για ποιες περιοχές είναι κατάλληλο: Για όλες τις περιοχές του σώματος όπου υπάρχουν τρίχες: στα πόδια, τα χέρια, την πλάτη, τις μασχάλες, στη γραμμή του μπικίνι αλλά και στο πρόσωπο.

Την επαναστατική συσκευή Silk' n Flash & Go θα την βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος. Και είναι μια από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε για την ομορφιά σας.