Για επιδερμίδα του ονείρου... Dream On!

Για επιδερμίδα του ονείρου... Dream On!

Το λαδάκι περιποίησης της That's Better κάνει τα μαγικά του ενώ εσείς κοιμάστε

Είναι γεμάτο βιταμίνες, εμπλουτισμένο με Açai Berry και φυσικά αιθέρια έλαια, κι όμως έχει απίστευτα ελαφριά υφή που γίνεται ένα με την επιδερμίδα μέσα σε δευτερόλεπτα. Το λάδι νυκτός υψηλής απόδοσης Dream On της That's Better είναι μια εξαιρετική φόρμουλα για την βραδινή φροντίδα, γιατί προσφέρει στα κύτταρα ακριβώς ό,τι χρειάζονται ώστε να αναπληρώσουν τις φθορές της ημέρας και να γεμίσουν τις δεξαμενές τους με ενέργεια.

Μία-δυο σταγόνες στο πρόσωπο και το ντεκολτέ αρκούν για να έχετε μια ολοκληρωμένη λύση για τα σημάδια της γήρανσης και της αφυδάτωσης καθώς αυτό το μεταξένιο λαδάκι λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, διώχνει την θαμπάδα και αποκαλύπτει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα το βλέπετε στον καθρέφτη σας το πρωί: το πρόσωπο δείχνει φρέσκο, αναζωογονημένο και ξεκούραστο, ακόμα και αν δεν έχετε κοιμηθεί όσο έχετε ανάγκη (οπότε είναι ακόμα πιο πολύτιμος σύμμαχος της ομορφιάς σας).






Την That's Better θα τη βρείτε στο δίκτυο φαρμακείων Advance Pharmacies (www.advancepharmacies.gr). Αναζητήστε το κοντινότερο σε εσάς στο www.thatsbettercosmetics.com