Terre Saharienne Collector: H νέα μπρονζέ πούδρα του Yves Saint Laurent

Terre Saharienne Collector: H νέα μπρονζέ πούδρα του Yves Saint Laurent

Ένα Υ-conic προϊόν για το καλοκαιρινό νεσεσέρ

«Θυμάμαι το Harbor Island στις Μπαχάμες όπου η άμμος είναι ροζ και ένα άλλο νησί στο Μεξικό όπου είναι κυριολεκτικά χρυσή. Αντανακλούν τόσο υπέροχα το φως στην επιδερμίδα που αυτά τα νησιά έχουν γίνει ο αγαπημένος προορισμός για φωτογραφίσεις editorial μόδας. Αυτό είναι το φως που με ενέπνευσε να δημιουργήσω τη φετινή συλλεκτική πούδρα Terre Saharienne και τις 3 αποχρώσεις της», εξηγεί ο Lloyd Simmonds, Creative Director στο μακιγιάζ του Yves Saint Laurent.

Την Terre Saharienne την λατρέψαμε- εκτός από το πολύ κομψό print δέρμα πύθωνα που παραπέμπει στα haute αξεσουάρ του οίκου- και για την προηγμένη της φόρμουλα: είναι εμπλουτισμένη με pigments που αιχμαλωτίζουν και αντανακλούν το φως, χαρίζοντας μια διάφανη μπρονζέ λάμψη στο πρόσωπο και σβήνοντας τις ατέλειες. Επιπλέον είναι ειδικά μελετημένη ώστε να αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού και την υγρασία, διαθέτει SPF12 που παρέχει έξτρα προστασία κατά των ακτίνων UV και η υφή της είναι μεταξένια ώστε να γίνεται ένα με την επιδερμίδα και να διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας της.

Για να επιτύχετε το απόλυτο sunkissed αποτέλεσμα, δοκιμάστε το tip του Lloyd Simmonds: «Απλώστε την Terre Saharienne με ελαφριές κινήσεις, δίνοντας έμφαση στα ζυγωματικά και πολύ απαλά κατά μήκος της μύτης και ψηλά στους κροτάφους. Στη συνέχεια απλώστε τη οριζόντια κατά μήκος των ματιών και του μετώπου, πολύ κοντά στις ρίζες των μαλλιών. Και βέβαια μην ξεχνάτε το πηγούνι, τον λαιμό και το ντεκολτέ».