Όλα σε μία!

Όλα σε μία!

Με την έξυπνη κρέμα φροντίδας Plump&Go της That's Better 

Αν μέχρι σήμερα παραμελούσατε τη φροντίδα των ματιών σας γιατί δεν είχατε χρόνο για μια έξτρα κίνηση- ή απλά το ξεχνούσατε- τώρα δεν έχετε καμιά δικαιολογία να μην δείχνετε φρέσκια και λαμπερή κάθε μέρα: η Plump & Go της That's Better είναι μια επαναστατική κρέμα για το πρόσωπο και τα μάτια, που συνδυάζει την φροντίδα με την αποτελεσματική προστασία από τις βλαβερές ακτινοβολίες UVA-UVB.

Η πρωτοποριακή της φόρμουλα διορθώνει και προλαμβάνει τις ατέλειες, τόσο στην επιδερμίδα του προσώπου όσο και στην περιοχή των ματιών, καταπολεμώντας τα ορατά σημάδια της γήρανσης. Ισχυρά πεπτίδια, Açai Berry και βιταμίνες C & E, προσφέρουν ουσιαστική αντιγηραντική και αντιοξειδωτική προστασία, το Υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών βελτιώνοντας την όψητης επιδερμίδας ενώ τα εκχυλίσματα του φυτού Maca, γνωστό για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες, διώχνουν τη θαμπάδα και την κούραση από το πρόσωπο προσφέροντας λάμψη και φωτεινότητα. Χάρη στην επαναστατική της σύσταση, η Plump & Go θα σας προσφέρει υγιή, νεανική και λαμπερή επιδερμίδα,με μία μόνο κίνηση!


Την That's Better θα τη βρείτε στο δίκτυο φαρμακείων Advance Pharmacies (www.advancepharmacies.gr). Αναζητήστε το κοντινότερο σε εσάς στο www.thatsbettercosmetics.com