Eye Prime: η Make Up For Ever μας κλείνει το μάτι

Eye Prime: η Make Up For Ever μας κλείνει το μάτι

Με μια «βάση» για τις σκιές, τα μολύβια και τα eyeliner

Ένα primer εξειδικευμένο για τα μάτια υπογράφει η Make Up For Ever και υπόσχεται να βάλει τέλος στις σκιές που "μαζεύονται" αντιαισθητικά στην κόγχη των ματιών και ξεθωριάζουν καθώς περνάει η ώρα και στα μολύβια που λιώνουν μόλις ο υδράργυρος ανέβει λίγο πιο ψηλά, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ.

Χάρη στην ενυδατική του δύναμη και το μη λιπαρό του τελείωμα, το Eye Prime λειτουργεί ως ένα προστατευτικό και σταθεροποιητικό φιλμ ανάμεσα στην επιδερμίδα και τα προϊόντα μακιγιάζ. Μόλις το απλώσετε αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα ματ και ομοιόμορφη, δημιουργώντας την ιδανική βάση για το χρώμα που θα ακολουθήσει. Μάλιστα η MUFE φρόντισε ώστε το Eye Prime να ενισχύει την ένταση των pigments που έχουν οι σκιές (οποιαδήποτε μορφή και αν χρησιμοποιείτε), τα μολύβια ματιών και τα eyeliner, δινοντας ακόμα πιο ζωντανό χρώμα. Αν και μέσα στο tube φαίνεται μπεζ, καθώς στεγνώνει γίνεται διάφανο, ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

Extra bonus, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως primer στα χείλη: απλώστε το πριν το κραγιόν και θα διαπιστώσετε πως τα φωτίζει και δίνει έξτρα διάρκεια στο χρώμα ενώ αν το απλώσετε ελάχιστα πιο έξω από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών ενισχύει το φυσικό κοντράστ τους!

Τα προϊόντα της Make Up For Ever θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Sephora.