Δοκιμάστε δωρεάν το δικό σας Kerastase Elixir Ultime Grand Cru!

Δοκιμάστε δωρεάν το δικό σας Kerastase Elixir Ultime Grand Cru!

Στο κομμωτήριο ΤΕΟ στη Γλυφάδα θα ανακαλύψετε τη νέα συλλογή της Kerastase και θα έχετε δώρο το χτένισμα 

Το πιο cult προϊόν της Kérastase, το Elixir Ultime, που λατρεύουν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, έγινε πλέον μια ολόκληρη σειρά από εξαιρετικά, αρωματικά έλαια περιποίησης για τα μαλλιά: η Collection Elixir Ultime Grand Crus περιλαμβάνει (εκτός από το original Elixir Ultime) και τρία ακόμα έλαια κάθε ένα από τα οποία περιέχει σπάνια, πολύτιμα φυτικά εκχυλίσματα από όλες τις γωνιές του κόσμου που συνδυάζονται με το πρωτοποριακό σύμπλοκο Oleo-Complexe, με στόχο να περιποιηθούν απόλυτα διαφορετικούς τύπους μαλλιών. Μάλιστα, κάθε έλαιο της σειράς Grand Crus έχει τη δική του, διακριτική ευωδιά την οποία υπογράφει ένας διάσημος αρωματοποιός!

Αν θέλετε να βρείτε το δικό σας Elixir Ultime Grand Cru και να το δοκιμάσετε, μην χάσετε την ευκαιρία: από σήμερα έως και 15/7 (εκτός Σαββάτου), μπορείτε να απολαύσετε στο κομμωτήριο ΤΕΟ στη Γλυφάδα (Κύπρου 75) δωρεάν το χτένισμά σας και εφαρμογή με το Elixir Ultime Grand Cru που σας ταιριάζει (η εφαρμογή γίνεται πριν και μετά το χτένισμα χωρίς καμία χρέωση).

Για να κλείσετε το ραντεβού σας καλέστε 210- 8941166 και δείτε περισσότερα νέα του κομμωτηρίου ΤΕΟ κάνοντας like στην σελίδα του στο facebook.