Biotherm Homme Aquapower Sport Edition: Η σειρά σώματος

Biotherm Homme Aquapower Sport Edition: Η σειρά σώματος

Για τα αγόρια που αθλούνται (και ιδρώνουν) πολύ

Με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η Biotherm Homme δημιούργησε μια tailored σειρά φροντίδας για τους άντρες που αθλούνται, καθώς το δέρμα τους έχει να αντιμετωπίσει την αφυδάτωση, την έντονη εφίδρωση, τις τοξίνες και τη ζέστη.

Έτσι, δέκα χρόνια μετά το λανσάρισμα της best seller κρέμας Aquapower, έρχεται τώρα η limited edition σειρά Aquapower Sport για το σώμα, που περιλαμβάνει ένα shower gel και ένα body gel. Το Aquapower Shower Gel καθαρίζει το δέρμα με 3 τρόπους: περιέχει έναν αποτοξινωτικό παράγοντα που μειώνει τη μυρωδιά του χλωρίου στο σώμα, εξουδετερώνει οποιαδήποτε μυρωδιά ιδρώτα χάρη σε έναν αποτελεσματικό συνδυασμό αντιβακτηριδιακών ενεργών συστατικών και κάνει ήπια απολέπιση, που διώχνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος.

Το Aquapower Cooling Body Gel, είναι ένα αναζωογονητικό τζελ σώματος που δημιουργήθηκε ακριβώς για τις ανάγκες του δέρματος μετά την άσκηση: προσφέρει πολύ εντατική ενυδάτωση, αφήνει μια διακριτική ευωδιά φρεσκάδας ενώ άμεσα, από τα πρώτα δευτερόλεπτα, δίνει μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς και ρίχνει τη θερμοκρασία του δέρματος κατά 3 βαθμούς Κελσίου!