Η Bioten αγαπάει το χαβιάρι

Η Bioten αγαπάει το χαβιάρι

Και το ενσωματώνει σε μια εξαιρετική-και budget friendly- αντιρυτιδική κρέμα ημέρας

Βασισμένη σε προηγμένες κλινικές μελέτες και στη βαθιά γνώση της δύναμης που έχουν φυσικά συστατικά, η bioten υπογράφει μια νέα κρέμα ημέρας που είναι ιδανική για τις ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας, η οποία χάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της.


Η Αντιρυτιδική και Συσφικτική Κρέμα Ημέρας Skin Repair SPF15 είναι εμπλουτισμένη με Χαβιάρι πλούσιο σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που διεγείρουν το μεταβολισμό των κυττάρων, αναζωογονώντας το δέρμα από μέσα. Επιπλέον περιέχει Ceramides, που δρουν επανορθωτικά στον προστατευτικό λιπιδικό ιστό του δέρματος βοηθώντας το να ανακτήσει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του ενώ το SFP 15 που διαθέτει, προστατεύει το δέρμα αποτελεσματικά από τις ακτίνες UVA/UVB βοηθώντας στην πρόληψη των νέων ρυτίδων και των δυσχρωμιών. Η βελούδινη υφή της απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και όχι μόνο αυτό, αλλά δημιουργεί και την τέλεια βάση μακιγιάζ!

Χρησιμοποιώντας την κρέμα ημέρας Skin Repair κάθε πρωί σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό, συστηματικά για 4 εβδομάδες, θα δείτε το βάθος των ρυτίδων να μειώνεται αισθητά έως και 42% (όπως δείχνουν οι κλινικές μελέτες) ενώ η επιφάνειά τους μειώνεται έως και 66%. Το δέρμα αποκτά ξανά λάμψη, η όψη του ανανεώνεται και η ελαστικότητά του βελτιώνεται ορατά.