Ήρθαν: Tα πρώτα αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια περιποίησης των ματιών!

Ήρθαν: Tα πρώτα αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια περιποίησης των ματιών!

Τα νέα καινοτόμα αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια υαλουρονικού οξέως της Kiten Beauty (Οphthalmo-cosmetics) θα σας κάνουν να δείτε τον καθαρισμό των και το ντεμακιγιάζ αλλιώς!

«Η ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών αποτελεί- ή πάντως, πρέπει να αποτελεί- καθημερινό μέλημα της σύγχρονης γυναίκας, όμως οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας συχνά την οδηγούν στο να κάνει μετά βίας ένα τυπικό ντεμακιγιάζ αφήνοντας συνήθως υπολείμματα makeup και αλλεργιογόνων παραγόντων ή και βακτηρίων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να στερεί την ενυδάτωση, το σωστό καθαρισμό, τη θρέψη και την αναπνοή αυτού του τόσο "εύθραυστου" σημείου του δέρματος που είναι το άνω και κάτω βλέφαρο», μας είπε ο Σωτήρης Τσιούμας, Χειρουργός Όφθαλμίατρος, όταν τον ρωτήσαμε ποια είναι η πιο βασική κίνηση στην φροντίδα των ματιών.

Εδώ ακριβώς έρχεται ένα πολύ ενδιαφέρον, νέο προϊόν για να καλύψει τη συγκέκριμένη ανάγκη: τα Kiten Beauty Total Eye Wipes (Ophthalmocosmetics) είναι τα πρώτα Αντιβακτηριδιακά Μαντηλάκια Υαλουρονικού Οξέως που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πριν το μακιγιάζ αλλά και για το ντεμακιγιάζ. Επειδή δεν περιέχουν οινόπνευμα ούτε λάδι, ενδείκνυνται για ευαίσθητα μάτια, για χρήστες φακών επαφής και για καθημερινή χρήση, αφού οι μοναδικοί αντιμικροβιακοί παράγοντες που περιέχουν δεν επηρεάζουν τη φυσιολογική χλωρίδα των ματιών (μάλιστα σε περιπτώσεις αλλεργιών και βλεφαρίτιδων).

«Mε ένα απλό πέρασμα, ένα αντιβακτηριδιακό μαντηλάκι Υαλουρονικού Οξέος, μπορεί να αφήσει στα μάτια την ανάλογη ενυδάτωση και την προστασία που έχουν ανάγκη στο τέλος μιας κουραστικής μέρας», εξηγεί ο Σωτήρης Τσιούμας. «Οι αντιβακτηριδιακές ουσίες με τις οποίες είναι εμποτισμένο προφυλάσσουν τον οφθαλμό από επίμονες βλεφαρίτιδες (φλεγμονές των βλεφάρων που τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται συχνά λόγω ατμοσφαιρικής ρύπανσης και συχνού μακιγιάζ), ερεθισμό, κνησμό, ξηροφθαλμία, επιπεφυκίτιδα και γενικότερα αλλεργίες που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία και την εμφάνιση των ματιών. Επιπλέον, το Υαλουρονικό Οξύ (Ηyaluronic Acid), το οποίο είναι φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος, βοηθάει στην ενυδάτωση των ιστών και επιπλέον συντελεί στην ανάπλαση και διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος προστατεύοντας τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και την δημιουργία ρυτίδων ( αντιγήρανση ματιών), οι οποίες ξεκινάνε πρωτίστως από την περιοχή των ματιών».

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Kiten Beauty Total Eye Wipes:

- Πριν το μακιγιάζ (pre-make up): Χρησιμοποιώντας Kiten Beauty Total Eye Wipes πριν το μακιγιάζ αναζωογονούνται τα μάτια, θρέφονται τα βλέφαρα και οι βλεφαρίδες (Υαλουρονικό Οξύ) ενώ παράλληλα προετοιμάζονται για ένα τέλειο μακιγιάζ.
- Στο ντεμακιγιάζ (de-make up): Αφαιρούν αποτελεσματικά κάθε είδους μακιγιάζ χωρίς να ερεθίζεται ή να ξηραίνεται η ευαίσθητη περιοχή των ματιών, αφού το Υαλουρονικό Οξύ τη διατηρεί ενυδατωμένη θρέφοντας παράλληλα βλέφαρα και βλεφαρίδες.
- Για τον καθαρισμό των ματιών: Χάρη στην πρακτική και εύχρηστη συσκευασία τους, μπορείτε να τα έχετε κάθε στιγμή της ημέρας μαζί σας, προσφέροντας στα μάτια σας υγιεινό καθαρισμό απομακρύνοντας τους αλλεργιογόνους παράγοντες και χαρίζοντας αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης στα μάτια σας.

Τα Kiten Beauty Total Eye Wipes κυκλοφορούν σε ατομική συσκευασία (8 ανά κουτί) και έτσι διατηρούνται πάντα στείρα και υγρά. Συνδυάστε τα με τα Kiten Beauty Δάκρυα Ομορφιάς (Beauty Tears) για να προσφέρετε στα μάτια σας την καλύτερη περιποίηση, για ένα υγιές και λαμπερό βλέμμα.