Τα μυστικά ομορφιάς της Anne Hathaway

Τα μυστικά ομορφιάς της Anne Hathaway

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Allure και μίλησε για τα αγαπημένα της προϊόντα και τις συνήθειές της

Στα 23 της, της είπαν να κάνει Botox και εκείνη απάντησε: «Τους είπα, μπορούμε να δοκιμάσουμε πρώτα τις κρέμες φροντίδας;» Η Anne Hathway δηλώνει αντίθετη με τις αισθητικές παρεμβάσεις «αλλά επιφυλάσσομαι να αναθεωρήσω αυτή την άποψη όταν θα έχω κάνει παιδιά», είπε στη συνέντευξή της στο περιοδικό Allure όπου αποκάλυψε την ρουτίνα της ομορφιάς της.

Επιδερμίδα: «Χρησιμοποιώ τη σειρά περιποίησης Epicuren και μόλις αγόρασα ένα αντηλιακό της Shiseido, για το οποίο είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Στο σώμα, χρησιμοποιώ την Creme de Corps της Kiehl's».

Μακιγιάζ: «Λατρεύω τις μάσκαρα και το φον ντε τεν Vitalumiere Aqua Foundation της Chanel»

Μαλλιά: «Αγαπώ τα προϊόντα του Fekkai- ειδικά εκείνα που δίνουν όγκο στην τρίχα. Πού και πού, μια φορά στις 15 μέρες, κάνω μια θεραπεία βαθιάς θρέψης με Moroccanoil. Επίσης έχω εμμονή με την colorist μου. Την λένε Marie Robinson αλλά ξέρεις, Marie, δεν θέλω να γεμίσεις τώρα με ραντεβού- θέλω να νιώθω σίγουρη πως θα μπορώ να σε βλέπω σε επείγουσες περιπτώσεις!»

Άρωμα: «Το Rose Noir της Byredo»

Fitness: «Μου αρέσει ο χορός και τα σπορ. Αυτή τη χρονιά, όμως, εξαιτίας του ρόλου μου ως Catwoman, έχω μια διαφορετική σχέση με το σώμα μου. Μπήκα στο γυμναστήριο για δέκα μήνες και δεν ξεμύτησα από αυτό».