Διώξτε τη θαμπάδα

Διώξτε τη θαμπάδα

Με το scrub Skin Work Out της That's Better

Απομακρύνει τέλεια νεκρά κύτταρα, σμήγμα και ρύπους και είναι ιδιαίτερα «ευγενικό» με την επιδερμίδα. Ο λόγος για το scrub Skin Work Out της That's Better που είναι πλούσιο σε υφή και με την πρωτοποριακή σύνθεσή του ενισχύει τη διείσδυση των βιταμινών στο δέρμα, βελτιώνοντας έτσι την υφή του.

Οι απαλοί απολεπιστικοί κόκκοι ρυζιού που περιέχει καθαρίζουν τους πόρους σε βάθος απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, χωρίς να ερεθίζουν, αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό. Ταυτόχρονα το Açai Berry παρέχει αντιοξειδωτική άμυνα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση, συμβάλλοντας στη σφριγηλότητα και αναδόμηση της επιδερμίδας. Το αμυγδαλέλαιο, πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, και οι Βιταμίνες Β, C και Ε τονώνουν την επιδερμίδα προσφέροντας την απόλυτη λάμψη και ενυδάτωση.

Το Skin Work Out μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με δύο τρόπους: μετά τον καθαρισμό, εφαρμόζετε σε βρεγμένο δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις για 1 έως 2 λεπτά, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών ενώ αν θέλετε πιο βαθύ καθαρισμό, μπορείτε να το εφαρμόσετε απευθείας σε στεγνό δέρμα και στη συνέχεια να ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό.

Την That's Better θα τη βρείτε στο δίκτυο φαρμακείων Advance Pharmacies (www.advancepharmacies.gr). Αναζητήστε το κοντινότερο σε εσάς στο www.thatsbettercosmetics.com