Μαλλιά στην... εντατική!

Μαλλιά στην... εντατική!

Με τη Μάσκα Εντατικής Αναδόμησης 2 Λεπτών του Pantene Pro-V

Ένα προϊόν που δρα ως εξαιρετική θεραπεία express για τα αφυδατωμένα, ταλαιπωρημένα μαλλιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (αλλά και μετά), δημιούργησε το Pantene Pro-V και το βάλαμε ήδη στη λίστα με τα must των διακοπών.


Η Μάσκα Εντατικής Αναδόμησης 2 Λεπτών έχει προηγμένη σύνθεση που βοηθά στο να παραμένει η υγρασία βαθιά στο εσωτερικό των μαλλιών ενώ συγχρόνως τα προστατεύει ενάντια στη μελλοντική φθορά από το styling, αφήνοντάς τα λαμπερά και υγιή. «Για μαλλιά που θέλετε να δείχνουν και να τα αισθάνεστε υγιή, πάντα συνιστώ τη χρήση μιας μάσκας εντατικής περιποίησης, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ειδικά κατά τη διάρκεια και μετά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο ήλιος, η θερμότητα και το θαλασσινό νερό μπορούν να αφυδατώσουν την τρίχα και να αποδυναμώσουν την πρωτεϊνική δομή της. Η Μάσκα Εντατικής Αναδόμησης 2 Λεπτών είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να μιμείται ακόμα περισσότερο το φυσικό προστατευτικό στρώμα της τρίχας, γεγονός που σημαίνει ότι δεν προσφέρει απλά πλούσια περιποίηση, αλλά επίσης αφήνει τα μαλλιά πιο ανθεκτικά ενάντια στην καθημερινή ταλαιπωρία» εξηγεί η επιστημονική σύμβουλος του Pantene Pro-V, Δρ. Frauke Neuser.

Ο Hair Stylist του Pantene Pro-V, Χρήστος Καλλανιώτης συμβουλεύει: «Γνωρίζω ότι μερικές γυναίκες αναρωτιούνται γιατί πρέπει να χρησιμοποιούν μια μάσκα εντατικής περιποίησης επιπλέον του conditioner. Αλλά με όλη την ταλαιπωρία που υφίστανται τα μαλλιά μας ειδικά το καλοκαίρι (ακτίνες UV, θερμότητα, θάλασσα), αξίζουν λίγα λεπτά εδικής φροντίδας μία φορά την εβδομάδα! Η αγαπημένη μου μάσκα για μαλλιά με κανονική/χονδρή τρίχα είναι η Μάσκα Εντατικής Αναδόμησης 2 Λεπτών, της οποίας η συμπυκνωμένη σύνθεση προσφέρει ενυδάτωση εντατική φροντίδα και προστασία σε μόλις 2 λεπτά! Απλώστε τη μάσκα σε νωπά μαλλιά, ξεκινώντας από τις άκρες και κάνοντας μασάζ προς τις ρίζες. Αφήστε την πλούσια σύνθεση να δράσει για 2 λεπτά και ξεβγάλετε καλά».