Βαθύ, γρήγορο μαύρισμα με προστασία

Βαθύ, γρήγορο μαύρισμα με προστασία

Με τα νέα αντηλιακά Tan& Protect της Piz Buin

Από το 1946 που ο χημικός Franz Greiter, μαζί με τη σύζυγό του, αισθητικό, Marga, δημιούργησαν τα πρώτα αντηλιακά Piz Buin μέχρι σήμερα, οι καινοτομίες πάνω σε αυτό το χώρο είναι ραγδαίες.

Το ίδιο ραγδαία, όμως, έχουν εξελιχθεί και οι φόρμουλές των Piz Buin που εστιάζουν στο να προσφέρουν βαθύ μαύρισμα αλλά και προστασία σύμφωνα με τη φιλοσοφία του brand που θέλει να ζούμε όμορφα, με πάθος και να νιώθουμε ελεύθεροι κάτω από τον ήλιο!

Αυτό το καλοκαίρι, μια νέα σειρά αντηλιακών έρχεται να προστεθεί στη γκάμα των Piz Buin: η Tan&Protect εξασφαλίζει βαθύ και γρήγορο μαύρισμα χάρη στο συστατικό Melitan, το οποίο ενισχύει τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας, ελαττώνοντας το χρόνο που χρειάζεστε κάτω από τον ήλιο για να αποκτήσετε φυσικό μπρονζέ χρώμα. Ταυτόχρονα, παρέχει αποτελεσματική και άμεση προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB χάρη στα προηγμένα φίλτρα που διαθέτει. Η σύνθεσή των νέων Piz Buin απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, είναι μελετημένη ώστε παράλληλα με την προστασία να προσφέρει και ενυδάτωση στην επιδερμίδα βοηθώντας στην αποφυγή ξεφλουδίσματος και χαρίζοντας ένα υπέροχο, ομοιόμορφο μαύρισμα διαρκείας. Τα νέα Piz Buin Tan&Protect θα τα βρείτε σε μορφή σπρέι και dry oil, με SPF 6,15 και 30.