Το στυλ και η ομορφιά σε πηγαίνουν διακοπές!

Το στυλ και η ομορφιά σε πηγαίνουν διακοπές!

Αυτό το Σάββατο, 14/7, το πιο fun Blogging Tour κάνει στάση στα Χανιά και σε περιμένει

Η Έφη και η Αννούσα, δύο λατρεμένες bloggers της ομορφιάς και του στυλ (αντίστοιχα), ξαναφτιάχνουν βαλίτσες και αυτή τη φορά κατεβαίνουν στην Κρήτη για να συναντήσουν beauty addicts και fashionistas που θέλουν να ξέρουν τα πάντα!


Το beautydiaries.gr ετοιμάζει σακβουαγιάζ και βάζει σ' αυτό πολύχρωμες σκιές Make Up For Ever και κάπου στις πλαϊνές τσέπες προσθέτει ενθουσιασμό. Το mystyleforecast.com, κάνει βαλίτσα με απαράμιλλο στυλ και πολύχρωμα looks, στριμώχνοντας σ' αυτή, εννοείται!, κάμερες και έμπνευση.

Στην dream team και τα Sephora που επίσης έρχονται να βάλουν χρώμα, φαντασία και ομορφιά στο event που θα γίνει στο υπέροχο ξενοδοχείο Porto Platanias Beach Resort & Spa στα Χανιά (τηλ. 28210 38800).

Όλη η ευφάνταστη διαδρομή έχει ένα άρωμα που σου φέρνει στο μυαλό εικόνες από μόδα, η επιδερμίδα έχει άφθονες στρώσεις αντηλιακού και εσύ δεν έχεις παρά να πάρεις την παρέα σου- η πρόσκληση είναι ανοιχτή- και να ακολουθήσεις τις οδηγίες: Ώρα προσέλευσης, 13.00 το μεσημέρι, στην παραλία του beauty & fashion on the beach corner στο Porto Platanias Beach Resort & Spa. Στην είσοδο διάλεξε και πες ένα όνομα από όλα...Sephora, Make Up for Ever, beautydiaries.gr και mystyleforecast.com! To dress code λέει σαγιονάρα, ανάλαφρα ρούχα και είσαι έτοιμη για να λάμψεις χωρίς πολλά. Διάρκεια: Μέχρι τις 18.00- είσαι έτοιμη να ζήσεις μια από τις πιο τέλειες μέρες του φετινού καλοκαιριού;