Δείξτε τα νύχια σας!

Δείξτε τα νύχια σας!

To NYXI∙NYXI Beauty Lounge φέρνει τις πιο καυτές τάσεις του καλοκαιριού στα άκρα!

Η Άννα Αλμπάνη είναι από τις πιο διάσημες, ταλαντούχες και πλέον ενημερωμένες nail experts στην Ελλάδα και όπως είναι αναμενόμενο, στα NYXI∙NYXI Beauty Lounge που έχει δημιουργήσει, βρίσκουμε την τελευταία λέξη σε ό,τι αφορά την περιποίηση των άκρων, τα χρώματα και τις τεχνικές.

Αυτή τη σεζόν, το απόλυτο trend είναι το Nail Graffiti Art, η τεχνική που ήδη λάτρεψαν πολλές σταρ του Hollywood και που αντιμετωπίζει τα νύχια ως έναν ανεξάντλητο καμβά έμπνευσης και δημιουργικότητας. Το Nail Graffiti Art εμπνέεται από την τέχνη, τα συναισθήματα και τις κοινωνικές εξελίξεις και μέσα από συνδυασμούς σχεδίων, χρωμάτων και απεριόριστων μηνυμάτων δίνει τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να αναδείξει με τον πιο πρωτότυπο τρόπο την προσωπικότητά της.

Εκτός όμως από τις τεχνικές που θα βρείτε εδώ, μια επίσκεψη σε ένα NYXI∙NYXI Beauty Lounge κρίνεται απαραίτητη αν θέλετε να βρείτε τα πιο hot χρώματα στα βερνίκια, εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης αλλά και απολαυστικά nail treatments με την υπογραφή Jessica. Φέτος το καλοκαίρι, η Jessica προτείνει λαχταριστές αποχρώσεις με τη συλλογή Gelato Mio, η οποία περιλαμβάνει 6 υπέροχα χρώματα με ονόματα που παραπέμπουν σε γεύσεις παγωτών: Strawberry Shake It, Barely Blueberry, Lime Cooler, Banana Peel, Tangerine Dreamz και Surfer Boyz 'n Berry- αποχρώσεις που θα σας... ανοίξουν την όρεξη!

Βρείτε το κοντινότερό σας NYXI∙NYXI Beauty Lounge και μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες του κάνοντας κλικ στο www.nails.gr