Με διαφορά... στήθους

Με διαφορά... στήθους

Το επαναστατικό gel Pin Up Girl της That's Better υπόσχεται το ντεκολτέ που ονειρεύεστε 

Αν κάπου στο μυαλό σας τριγυρίζει η ιδέα να κλείσετε ένα ραντεβού με τον πλαστικό, δοκιμάστε πρώτα την έξυπνη φόρμουλα για σύσφιγξη του στήθους που δημιούργησε η That's Better: το Pin Up Girl είναι ένα δροσερό τζελ, με βασικό συστατικό το Biobustyl®, ένα προϊόν βιοτεχνολογίας το οποίο είναι πλούσιο σε λιποπεπτίδια κολλαγόνου και ελαστίνης, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό των κυττάρων, την λειτουργία των ινοβλαστών και τη σύνθεση του κολλαγόνου, επναορθώνοντας και διατηρώντας τη δομική ακεραιότητα του συνδετικού ιστού. Φυσικά αιθέρια έλαια τονώνουν και ενδυναμώνουν την επιδερμίδα του στήθους ενώ το Açai Berry προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση και απαλότητα.

Πώς θα εφαρμόσετε το Pin Up Girl: Με απαλές κυκλικές κινήσεις κάνετε μασάζ με το τζελ στην περιοχή του στήθους. Απλώστε το στο ντεκολτέ με ανοδικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί τελείως. Για ορατά αποτελέσματα σύσφιγξης και τόνωσης θα πρέπει να μείνετε απόλυτα πιστή στη χρήση του, δηλαδή να εφαρμόζετε το τζελ καθημερινά, μια φορά τη μέρα, για τουλάχιστον 65 ημέρες.

Την That's Better θα τη βρείτε στο δίκτυο φαρμακείων Advance Pharmacies (www.advancepharmacies.gr). Αναζητήστε το κοντινότερο σε εσάς στο www.thatsbettercosmetics.com

Διαβάστε ακόμα:

Τhat's better! Η πιο cool σειρά για το beaute σας

Διώξτε τη θαμπάδα

After Party Secret της That's Better