Η Oprah Winfrey χωρίς μακιγιάζ

Η Oprah Winfrey χωρίς μακιγιάζ

Και με πολλές περούκες!

Η σιδηρά κυρία της αμερικάνικης τηλεόρασης αυτή την εποχή βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας The Butler του Lee Daniels, όπου υποδύεται την Gloria Gaines.

Σε κάποιο break θέλησε να μοιραστεί με τους fans της ένα στιγμιότυπο από το backstage και ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ, με το σχόλιο «Εγώ και τα κορίτσια μου, στο makup trailer», δείχνοντας τις επτά περούκες που αλλάζει για τις ανάγκες του ρόλου της.

Με μαλλιά ασχολείται, όμως, και στο τεύχος Σεπτεβρίου του περιοδικού της Ο, όπου στο εξώφυλλο φωτογραφίζεται η ίδια (όπως σε κάθε τεύχος άλλωστε) με τα μαλλιά της εντελώς φυσικά. Στο ίδιο τεύχος, η Oprah θα αποκαλύψει τις χειρότερες beauty στιγμές της αλλά και tips πώς να μην πέσουν στις ίδιες παγίδες οι αναγνώστριές της.

«Ήθελα να φωτογραφηθώ με πολύ κοντή, αγορίστικη κουπ όπως αυτή της Camille Cosby αλλά ο άντρας της, ο Bill, μου άλλαξε γνώμη- "Μην το κάνεις, είπε. Έχεις λάθος σχήμα κεφαλιού και θα απογοητευτείς» δήλωσε η Winfrey για το εξώφυλλο που ήδη έχει κάνει buzz και το περιμένουμε με μεγάλη περιέργεια.



Διαβάστε ακόμα:

Ποια σταρ εγκλωβίστηκε μέσα στο εκμαγείο του νέου της ρόλου;

Celeb ατάκα: «Έκανα σεξ στα 14 ξεκινώντας αντισυλληπτικά που μου έδωσε η μαμά μου!»

Michelle Obama – Oprah Winfrey: η ζήλια, oι προσβολές και ο κρυφός ανταγωνισμός