The Man With The Golden Gun: το νέο (χρυσό) βερνίκι της O.P.I

The Man With The Golden Gun: το νέο (χρυσό) βερνίκι της O.P.I

Με αφορμή την πεντηκοστή επέτειο της σειράς ταινιών James Bond

Την χρυσή του επέτειο γιορτάζει φέτος ο κινηματογραφικός πράκτορας 007 και εκτός από το άρωμά του (που έχει ήδη ετοιμάσει η Procter&Gamble σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής των ταινιών) έρχεται και η O.P.I με μια δική της, εκτυφλωτική πρόταση για τις beauty addicts/ fans του Bond: λανσάρει ένα πολυλετές, special edition Τop Coat 18 καρατίων, το The Man With The Golden Gun.


«Τα κορίτσια του Bond έχουν αφήσει εποχή με την ομορφιά και το ιδιαίτερο στυλ τους. Από την άλλη, ο χρυσός έπαιζε πάντα έναν ξεχωριστό ρόλο- είναι διαχρονικός», είπε η Artistic Director της OPI Suzi Weiss-Fischmann. Το νέο βερνίκι χρησιμοποιείται είτε μόνο του είτε πάνω από άλλα χρώματα για να δώσει ένα λαμπερό, ultra chic τελείωμα και έρχεται πάνω στην ώρα, όχι μόνο λόγω επετείου αλλά και επειδή το χρυσό mani είναι ανάμεσα στα hot trends της επόμενη σεζόν.


Το The Man With The Golden Gun θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο οπότε θα βγει στους κινηματογράφους η νέα ταινία του Bond, Skyfall, με τον Daniel Craig και η τιμή του θα είναι γύρω στα 30 δολάρια, αρκετά πιο ακριβό από τα υπόλοιπα βερνίκια της μάρκας αλλά δικαιολογείται από το γεγονός πως στη σύνθεσή του περιέχει μικρομόρια χρυσού.



Διαβάστε ακόμα:

Το άρωμά του είναι Bond- James Bond

Το πιο ακριβό βερνίκι στον κόσμο

Ποιο βερνίκι σπάει κάθε ρεκόρ στο eBay;