Biotherm Aquasource Nuit: η δροσιά του ωκεανού στο πρόσωπό σας

Biotherm Aquasource Nuit: η δροσιά του ωκεανού στο πρόσωπό σας

Η νέα φροντίδα νύχτας της Biotherm είναι βάλσαμο για την επιδερμίδα

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η επιδερμίδα μπορεί να χάσει μέχρι και 4 φορές περισσότερο νερό από ό,τι την ημέρα! Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι βιολόγοι της Biotherm, προσπαθώντας να εξηγήσουν γιατί, ακόμα και μετά από έναν καλό ύπνο, μπορεί να νιώθουμε το πρόσωπό μας να τραβάει και να δείχνει θαμπό (ειδικά αν δεν χρησιμοποιούμε κάποιο προϊόν βραδινής φροντίδας).


Συνδυάζοντας αυτό το πολύ ενδιαφέρον στοιχείο για τη βραδινή "συμπεριφορά" της επιδερμίδας με την εξειδίκευση της Aquasource στη βαθιά ενυδάτωση, οι επιστήμονες της Biotherm δημιούργησαν μια νέα προσέγγιση στην περιποίησης της επιδερμίδας τη νύχτα, την Aquasource Nuit. Η καινοτομία της: αυτή η σούπερ δροσερή φόρμουλα βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί τα φυσικά της αποθέματα νερού όλη τη νύχτα αξιοποιώντας την απίστευτη ικανότητα συγκράτησης νερού που διαθέτει το εκχύλισμα του μικροοργανισμού P. Antarctica, που βρίσκεται στον βυθό της Ανταρκτικής, και επιβιώνει παρά τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Αυτό το νέο, κύριο συστατικό της Aquasource Nuit συνδυάζεται με την έντονη ενυδατική δύναμη της Μανόζης (ενός σακχάρου φυτικής προέλευσης, το οποίο διεγείρει τη σύνθεση των βασικών πρωτεϊνών που εμπλέκονται στη φυσική διαδικασία ενυδάτωσης σε κάθε επίπεδο της επιδερμίδας) και βέβαια, με το Κυτταρικό Νερό με Αγνό Plancton Thermal της Biotherm που είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.


Με μία μόνο κίνηση, η Aquasource Nuit εξασφαλίζει 15 ώρες non stop ενυδάτωση σε όλες τις ζώνες του προσώπου, με τα πιο αποτελεσματικά συστατικά. Επιπλέον, η υφή της διαφοροποιείται πολύ από την "κλασική" υφή μιας κρέμας νύχτας, ακόμα και αυτού που γνωρίζουμε ως "gel": με το που έρχεται σε επαφή με το πρόσωπο, διασπάται σε εκατομμύρια μικρο-σταγονίδια εξαιρετικά μικρού μεγέθους που διεισδύουν στην επιδερμίδα και την πλημμυρίζουν με πολύτιμα ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά, αφήνοντας την αίσθηση ενός βάλσαμου. Όσο για το άρωμά της, συνδυάζει νότες λεμονιού, γκρέιπφρουτ και μανταρινιού με βερίκοκο, γιασεμί, κυκλάμινο και μόσχο, που ηρεμεί τις αισθήσεις και διώχνει το στρες.



Διαβάστε ακόμα:

Sun Vivo: το έξυπνο αντηλιακό της Biotherm

Biotherm Homme Aquapower Sport Edition: Η σειρά σώματος

Μύρισε καλοκαίρι!