Elisabeth Moss: η star της σειράς Mad Men άλλαξε κουπ και χρώμα

Elisabeth Moss: η star της σειράς Mad Men άλλαξε κουπ και χρώμα

Αν θέλετε να αντιγράψετε το look, διαβάστε τις συμβουλές των hair stylists που το επιμελήθηκαν

Πριν λίγες μέρες η, υποψήφια για Emmy, Elisabeth Moss (που υποδύεται την Peggy Olsen στη σειρά Mad Men), εμφανίστηκε άλλος άνθρωπος στο κόκκινο χαλί της ταινίας For a Good Time, Call.

Από καστανή, με μαλλιά μέχρι τους ώμους, την είδαμε κατάξανθη και με πολύ κοντή κουπ: «Θέλησα να δοκιμάσω κάτι πραγματικά διαφορετικό», είπε η Moss στο Us Weekly. «Και προς το παρόν περνάω καλύτερα ως ξανθιά, αν και ο κόσμος εξακολουθεί να με αναγνωρίζει».


Οι hair experts Tommy Buckett και Caroline Buckler από το Marie Robinson Salon, οι οποίοι επιμελήθηκαν την αλλαγή των μαλλιών της star, μίλησαν σχετικά στο instyle.com. Και οι δυο τους συμφώνησαν να δημιουργήσουν ένα edgy στυλ, πολύ διαφορετικό από το μέχρι τότε συντηρητικό look της Moss, και αφού η ίδια είχε αποφασίσει να κόψει τα μαλλιά της προχώρησαν σε μια pixie κουπ. «Φρόντισα ώστε το χρώμα να αναδεικνύει το καινούριο της κούρεμα, είπε η Buckler. Η επιδερμίδα της Elisabeth είναι ιδανική για αυτό το haircolor, και τονίζει τέλεια τα μάτια της».


Τι συμβουλεύει τις γυναίκες που σκέφτονται να αντιγράψουν το look; «Θα πρέπει να λάβετε υπόψιν τον τύπο των μαλλιών σας πριν ζητήσετε από τον κομμωτή σας αυτό το κούρεμα. Το συγκεκριμένο στυλ ταιριάζει σε ίσια ή σπαστά μαλλιά- και η απαλή, flat φράντζα στο πλάι δίνει μια ακίμα πιο μοντέρνα διάσταση στο αποτέλεσμα».



Διαβάστε ακόμα:


Η Katy Perry με πορτοκαλί μαλλί

Jessica Alba: «Αντίο καστανό!»

Lady Gaga: επιστροφή στις ρίζες της