3 Dot Liner: το πιο εύκολο eyeliner που έχετε δει!

3 Dot Liner: το πιο εύκολο eyeliner που έχετε δει!

Η Clarins δημιουργεί ένα έξυπνο προϊόν που δίνει την τέλεια, μαύρη γραμμή

Η σχέση με το eyeliner εξακολουθεί να απαιτεί... σταθερότητα, κυρίως. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι τα πιο καινούρια eyeliner σε μορφή στυλό σίγουρα έχουν κάνει πολύ πιο εύκολη τη διαδικασία και έχουν ανεβάσει σημαντικά το ποσοστό του επιτυχημένου αποτελέσματος σε σχέση με τα "κλασικά" υγρά eyeliner- όμως και πάλι, ζητούν μια σχετική δεξιότητα.


Το νέο 3 Dot Liner της Clarins δεν απαιτεί τίποτα από τα παραπάνω και αυτό γιατί σχεδιάστηκε πάνω στην τεχνική που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι makeup arists για να δημιουργήσουν την τέλεια γραμμή στο άνω βλέφαρο: για να ελέγξουν απόλυτα το αποτέλεσμα κάνουν πρώτα μικρές τελείες με το eyeliner τη μία δίπλα στην άλλη, σύρριζα στις βλεφαρίδες, και στη συνέχεια τις ενώνουν με το προϊόν σε μια γραμμή.

Αυτό ακριβώς κάνει και το 3 Dot Liner: το άκρο του είναι χωρισμένο σε 3 μικρές, πολύ μαλακές "απολήξεις", ένα design που μοιάζει με μικροσκοπικό πηρουνάκι. Εσείς απλά το φέρνετε σύρριζα στις βλεφαρίδες από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία του ματιού - όπως θα κάνατε με ένα οποιοδήποτε eyeliner- και το 3 Dot Liner δίνει μια τέλεια, βαθιά μαύρη γραμμή που στεγνώνει σε χρόνο dt!


Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις της σεζόν και ένα προϊόν μακιγιάζ στο οποίο αξίζει να επενδύσετε.