Το μυστικό της άψογης επιδερμίδας

Το μυστικό της άψογης επιδερμίδας

Κρύβεται στο λιτό, λευκό μπουκαλάκι της εκπληκτικής Prime Solution της Sensai by Kanebo 

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται- και αυτό ισχύει και για την επιδερμίδα μας. Πρώτο βήμα στην ρουτίνα καθημερινής φροντίδας του προσώπου, η Prime Solution της Sensai by Kanebo ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην περιποίηση: προετοιμάζει τα κύτταρα και ενισχύει την δεκτικότητά τους, με αποτέλεσμα να μεγιστοποιεί τα οφέλη των προϊόντων που χρησιμοποιείτε.


Με δεδομένο το αποτέλεσμα ερευνών ότι μόνο όταν η επιδερμίδα είναι επαρκώς ενυδατωμένη μπορεί να απορροφήσει αποτελεσματικά τα όποια θρεπτικά συστατικά λαμβάνει, η Prime Solution κλείνει στην καρδιά της το συστατικό Koishimaru Silk EX, τη νέα ανακάλυψη της Sensai by Kanebo, το οποίο αναπληρώνει διαρκώς την υγρασία της επιδερμίδας τόσο στα ανώτερα όσο και στα βαθύτερα κυτταρικά στρώματα.


Επιπλέον, η Prime Solution είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Sanzashi (hawthorn) ώστε να ενισχύει την «δεκτικότητα» των κυττάρων - μια τεχνολογία που ανακαλύφθηκε από την Sensai by Kanebo ύστερα από 20 χρόνια έρευνας πάνω στην κυτταρική επικοινωνία. Με το πέρασμα του χρόνου, τα κύτταρα της επιδερμίδας γίνονται ολοένα και λιγότερο «δεκτικά» στα συστατικά των προϊόντων περιποίησης με αποτέλεσμα η αποτελεσματικότητα των προϊόντων αυτών να μειώνεται. Το εκχύλισμα Sanzashi όμως, ανατρέπει την κατάσταση αυτή: αυξάνει την «κυτταρική δεκτικότητα» τουλάχιστον κατά 60% διευκολύνοντας έτσι την ανταλλαγή των θετικών αντιγηραντικών «μηνυμάτων».

Χάρη στη δράση των δύο αυτών συστατικών, του Koishimaru Silk EX και του Sanzashi, η Prime Solution χαρίζει στην επιδερμίδα μοναδική ενυδάτωση και την προετοιμάζει ώστε να δεχθεί αποτελεσματικά τα οφέλη της φροντίδας που θα ακολουθήσει.


Όσο για το άρωμά της, είναι ένα κομψό μπουκέτο από λευκά λουλούδια (γαρδένια, γιασεμί, κρίνο) ενώ το furan (αυτή η όμορφη ιαπωνική ορχιδέα) χαρίζει το μεστό, γλυκό άρωμα που αναδύει κατά την διάρκεια της νύχτας. Η ευωδιά της Prime Solution «τυλίγει» την επιδερμίδα με ένα αέρινο πέπλο, τόσο ελαφρύ κι δροσερό σαν το μετάξι που αγκαλιάζει το σώμα ενώ δρα χαλαρωτικά και στις αισθήσεις.


Τα προιόντα Sensai by Kanebo διατίθενται αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα notosgalleries.