Βαθύς καθαρισμός με μια κίνηση!

Βαθύς καθαρισμός με μια κίνηση!

Με τα νέα μαντηλάκια απολέπισης της Nivea Visage με δράση 3 σε 1

Το άγχος, η απαιτητική καθημερινότητα, περιβαλλοντικοί αλλά και ορμονικοί παράγοντες επιβαρύνουν την επιδερμίδα με αποτέλεσμα να εμφανίζει τάση για αυξημένη παραγωγή σμήγματος και κοκκινίλες.


Σε αυτήν την περίπτωση, το καθημερινό πρόγραμμα φροντίδας καλό είναι να περιλαμβάνει και βαθύ καθαρισμό και πλέον, δεν χρειάζεται να χάνετε ούτε λεπτό για αυτό το έξτρα βήμα: η Nivea Visage δημιούργησε τα μαντηλάκια απολέπισης για βαθύ καθαρισμό, που αφαιρούν απαλά και αποτελεσματικά κάθε κατάλοιπο από την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη φρέσκια και λαμπερή. Βασικό συστατικό τους, το εκχύλισμα μανόλιας με αντιβακτηριδιακή δράση, το οποίο εξασφαλίζει την υγεία της επιδερμίδας, αφήνοντάς την παράλληλα αποτελεσματικά ενυδατωμένη.


Τα νέα μαντηλάκια απολέπισης για βαθύ καθαρισμό της Nivea Visage έχουν δύο πλευρές που συνδυάζουν τρία βήματα περιποίησης. Η απαλή πλευρά χρησιμοποιείται για να απομακρύνει κάθε κατάλοιπο από την επιδερμίδα, ενώ η άλλη πλευρά, με τα μικροσωματίδια απολέπισης, είναι ιδανική για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από το εξωτερικό στρώμα της επιδερμίδας, αφήνοντάς την απαλή και καθαρή σε βάθος.

Για ορατά πιο απαλή και φρέσκια επιδερμίδα, τα νέα μαντηλάκια απολέπισης για βαθύ καθαρισμό της NIVEA Visage είναι μια εύκολη, πρακτική και αποτελεσματική λύση.



Διαβάστε ακόμα:

Νέα ευωδιά στο αγαπημένο Nivea Invisible for Black&White

Nivea Pure & Natural: σφριγηλό σώμα... φυσικά!

Φάση Attack: πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα!