Laser in a bottle

Laser in a bottle

Η νέα αντιγηραντική σειρά Revitalift Laser X3 της L'Oréal Paris δίνει αποδεδειγμένα το αποτέλεσμα μιας συνεδρίας laser 

rev2

Τα τελευταία χρόνια, οι δερματολόγοι έχουν στη διάθεσή τους όλο και περισσότερα όπλα για την ανανέωση της επιδερμίδας, την αποκατάσταση της νεανικότητας και της σφριγηλότητάς της. Ανάμεσα στα πιο αποτελεσματικά είναι οι διάφοροι τύποι laser, με ιδιαίτερα δημοφηλή τα fractional laser, τα οποία λειτουργούν ως εξής: μικροσκοπικές δέσμες laser παράγουν ενέργεια που διοχετεύουν τμηματικά στην επιδερμίδα, κάπως σαν τα pixels που συνθέτουν μια φωτογραφία.Αυτές οι μικροδέσμες δημιουργούν περιοχές μικροσκοπικών τραυμάτων στην επιδερμίδα και το χόριο, επιταχύνοντας τη διαδικασία ανάπλασης.


Χάρη στη σύνθεση κολλαγόνου που έχει προκληθεί από το laser, βελτιώνεται η πυκνότητα της επιδερμίδαςκαι φαίνεται πιο σφριγηλή και πιο τονωμένη. Οι λεπτές γραμμές σβήνουν, οι πιο
αισθητές ρυτίδες μειώνονται και συγχρόνως πραγματοποιείται ελαφριά σύσφιξη. Η επιδερμίδα αναπλάθεται και αποκτά πιο λεία και απαλή υφή ενώ ο τόνος του δέρματος αποκτά μια πιο ρόδινη και ομοιόμορφη όψη.


Από την καρέκλα του ειδικού, η L'Oréal Paris φέρνει το αποτέλεσμα μιας συνεδρίας laser στο σπίτι σας, μέσα από τη νέα αντιγηραντική σειρά Revitalift Laser X3- ό,τι πιο πρωτοποριακό έχει να δείξει η κοσμετολογία αυτή τη στιγμή. Για πρώτη φορά, ένα προϊόν αντιγήρανσης της L'Oréal Paris συγκρίθηκε με μια κλασματική θεραπεία με laser CO2, μια νέα γενιά μηχανημάτων laser που δρουν κατά της γήρανσης, και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Συγκεκριμένα, διενεργήθηκε κλινική μελέτη με τη συμμετοχή 50 γυναικών, ηλικίας 45 έως 55 ετών, οι οποίες παρουσίαζαν παρόμοια συμπτώματα γήρανσης γύρω από τα μάτια (ρυτίδες γνωστές και ως «πόδιτης χήνας»). Η μία ομάδα υποβλήθηκε σε μια συνεδρία με fractional laser CO2 (από δερματολόγο ειδικευμένο σε laser) συγκεκριμένα για την περιοχή γύρω από τα μάτια. Η άλλη ομάδα εφάρμοσε την κρέμα Revitalift Laser X3 επί 2 μήνες, πρωί και βράδυ,
σε ολόκληρο το πρόσωπο. Τα αποτελέσματα: 24% μείωση των ρυτίδων στο μεσόφρυο, 27% μείωση των ρυτίδων στο πόδι της χήνας, 20% μείωση των ρυτίδων στο μέτωπο, 8% πιο σφριγηλή, 11% πιο πυκνή και 12% πιο «γεμάτη» επιδερμίδα, με 10% περισσότερη ελαστικότητα και 23% περισσότερη τόνωση!



Το μυστικό της Revitalift Laser X3
Το Pro-Xylane3, δηλαδή το διάσημο αντιγηραντικό μόριο Pro-Xylane δυναμικά ενισχυμένο, συμπυκνωμένο στο ποσοστό ρεκόρ του 3%! Αυτό το θαυματουργό συστατικό συνδυάστηκε με κλάσματα υαλουρονικού οξέος, ειδικά μελετημένα για βέλτιστη διείσδυση στο δέρμα τα οποία συμβάλλουν στην επιδερμική ανάπλαση και με λιπο-υδροξύ οξύ (LHA) ένα ενεργό συστατικό των εργαστηριών της L'Oréal, το οποίο χάρη στην προ-απολεπιστική του δράση δρα συμπληρωματικά προς το Pro-Xylane. Έτσι, στην καρδιά κάθε μίας φόρμουλας της Revitalift Laser X3, βρίσκεται ένα θαυματουργό κοκτέιλ τριπλής δράσης, για διόρθωση, αναδόμηση και αναδιαμόρφωση.

Ακόμα και το άρωμα της Revitalift Laser X3 είναι μελετημένο ώστε να κανακεύει τις αισθήσεις και να προσφέρει μια αίσθηση ηρεμίας: περγαμόντο, αχλάδι, υλάνγ-υλάνγκ και κρίνος ξεχωρίζουν στις νότες κορυφής, η φρέζια, ο κέδρος και το γιασεμί παίρνουν τη σκυτάλη στη συνέχεια ενώ στο τελείωμα, το πατσουλί και ο μόσχος αφήνουν μια απαλή, αισθησιακή ευωδιά.


Η σειρά Revitalift Laser X3 της L'Oréal Paris αποτελείται από Κρέμα Ημέρας (29 ευρώ), Εντατικό Ορό Αντιγήρανσης (31 ευρώ) και Περιποίηση Ματιών με μεταλλικό απλικατέρ που αποσυμφορεί την περιοχή και αφήνει μια δροσερή, ανακουφιστική αίσθηση (29 ευρώ).