Vichy Foundations: Έρχονται ανανεωμένα!

Vichy Foundations: Έρχονται ανανεωμένα!

Και έτοιμα να καλύψουν απόλυτα οποιαδήποτε ανάγκη της επιδερμίδας

Νέες συσκευασίες, 28 αποχρώσεις για κάθε επίπεδο κάλυψης και ιδανικό χρωματικό τόνο, φόρμουλες που σέβονται ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες: τα φον ντε τεν της Vichy έρχονται ανανεωμένα και βάζουν τις καλύτερες βάσεις στο μακιγιάζ.


Όποιες και αν είναι οι ανάγκες της επιδερμίδας σας, η Vichy έχει δημιουργήσει το φον ντε τεν που θα ανταποκριθεί απόλυτα:

- Το Dermablend fond de teint fluid, χαρίζει υψηλή κάλυψη που διορθώνει ατέλειες όπως καφέ κηλίδες, κοκκινίλες, κύκλους κάτω από τα μάτια, δίνοντας παράλληλα ένα φυσικό και ματ αποτέλεσμα. Η νέα σύνθεσή του προσφέρει κάλυψη για 16 ώρες και ενυδάτωση για 24 ώρες, δίνοντας έτσι ένα φυσικό, «γυμνό» look που δεν «παγώνει» τα χαρακτηριστικά και δεν δίνει την εντύπωση μάσκας ενώ διαθέτει και SPF 35.

Το Dermablend concealer stick προσφέρει επαγγελματική κάλυψη, ακόμα και σε ατέλειες όπως μαύροι κύκλοι, σημάδια ακμής, καφέ κηλίδες, αιμαγγείωμα, ροδόχρους ακμή, μετεγχειρητικές αλλoιώσεις, λεύκη και μέλασμα. Απλώνεται εύκολα και γρήγορα, καθώς η συσκευασία του διευκολύνει την δοσολογία και εφαρμογή, και έχει SPF30.

- Το Liftactiv Flexilift fond de teint έχει αντιρυτιδική δράση, προσφέρει ανόρθωση και λάμψη στην επιδερμίδα χωρίς να "παγώνει" τα χαρακτηριστικά ενώ δρα σταδιακά στη μείωση των ρυτίδων χάρη στο ενεργό αντιρυτιδικό συστατικό Collagyl που περιεχει.

- Το Aerateint Pure fond de teint (fluid & κρέμα), χάρη στην ελαφριά σύνθεσή του γίνεται ένα με την επιδερμίδα, καλύπτοντας με φυσικό τρόπο τις μικρο-ατέλειες, δίνοντας ένα διάφανο ημι-ματ φινίρισμα. Διαθέτει και SPF 10.

- Το Normaderm fond de teint, χάρη στο σχεδιασμό του με λεπτές χρωστικές ουσίες που παραμένουν διαχωρισμένες μεταξύ τους, αντιστέκεται στο σμήγμα, δημιουργεί ένα λείο, εξαιρετικά ελαστικό και ματ πέπλο στην επιδερμίδα το οποίο δεν φράζει τους πόρους, παραμένει σταθερό ακόμη και όταν έρχεται σε επαφή με το πλεονάζον σμήγμα ενώ είναι εμπλουτισμένο με ZINCADONETM, ένα ενεργό συστατικό εξυγίανσης για ορατή μείωση των ατελειών.



Διαβάστε ακόμα:

To Liftactiv Serum 10 της Vichy... μεγαλώνει!

Ιδανική επιδερμίδα: είναι στο χέρι σας!

Το νέο, θηλυκό πρόσωπο της Vichy!