Η Sensai by Kanebo πρωταγωνιστεί στο νέο James Bond

Η Sensai by Kanebo πρωταγωνιστεί στο νέο James Bond

Με το εκτυφλωτικό κόκκινο κραγιόν της, The Lipstick Νο 09

Το κόκκινο κραγιόν που ζήλεψα τελευταία ήταν αυτό που φόραγε η Anne Hathaway στο Dark Knight. Όσο και αν έψαξα για να μάθω ποιο είναι (ή ποια είναι, γιατι συνήθως μια τέτοια απόχρωση είναι ένας sur mesure συνδυασμός διαφορετικών τόνων ) δεν κατάφερα να βρω κάτι σχετικά- αλλά δεν το βάζω κάτω.


Το κόκκινο κραγιόν που θα ζηλέψουμε όλες είναι αυτό που θα φοράνε τα κορίτσια του Bond, αλλά σε αυτή την περίπτωση μάθαμε ήδη ποιο είναι: η Naomi Donne, Make-up artist στην νέα ταινία του James Bond, Skyfall, επέλεξε το The Lipstick Νο09, TSUYABENI, της SENSAI by KANEBO για να ντύσει τα χείλη των Naomie Harris, Tonia Sotiropoulou και Berenice Marlohe.

«Είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρει κανείς ένα κραγιόν που να συνδυάζει λαμπερό χρώμα, μεγάλη διάρκεια και παράλληλα να ενυδατώνει τα χείλη. Η κόκκινη απόχρωση TSUYABENI της SENSAI, είναι ένα καταπληκτικό χρώμα, που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και δείχνει τέλειο μπροστά στην κάμερα χωρίς να χρειάζεται συνεχή ανανέωση. Αυτός είναι και ο λόγος που το επέλεξα!» εξήγησε η Naomi Donne και πράγματι είναι από τα πιο κομψά, καθαρά κόκκινα που υπάρχουν. Μπήκε ήδη στη δική μου wish list.


To SENSAI The Lipstick, όπως και όλα τα προϊόντα της SENSAI by KANEBO, διατίθενται αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα notosgalleries.