Love, Chloé Eau Florale: ένα αιθέριο ελιξίριο

Love, Chloé Eau Florale: ένα αιθέριο ελιξίριο

Η νέα εκδοχή του θρυλικού Love είναι τρυφερή και αέρινη 

Μια νέα, ρομαντική ευωδιά έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια του best seller αρώματος Love του οίκου Chloé, μετά το Eau Ιntense.


Το Love, Chloé Eau Florale είναι ένα δροσερό αρωματικό απόσταγμα, απαλό και εκλεπτυσμένο, με έντονη την αίσθηση του οξυγόνου που έχεις όταν κάνεις βόλτα νωρίς το πρωί σ'έναν ανθισμένο κήπο.


Τη νέα σύνθεση υπογράφουν δύο διάσημες "μύτες", οι Louise Turner και Nathalie Cetto-Gracia (αρωματικός οίκος Givaudan) οι οποίες για να δώσουν αυτή τη χαρακτηριστική φρεσκάδα του Love Eau Florale, επέλεξαν φύλλα τσαγιού mate που χαρίζουν άμεση αίσθηση δροσιάς. Στην καρδιά της σύνθεσης κυριαρχούν φυσικά τα λουλούδια, με την προσθήκη αυτή τη φορά και του αυθεντικού μοσχομπίζελου. Και βέβαια, το καθιερωμένο πουδρέ τελείωμα του αρώματος Love, Chloé δεν λείπει ούτε από αυτό το νέο, ανάλαφρο ελιξίριο και αναδεικνύεται σταδιακά στην επιφάνεια της επιδερμίδας.


Το χαρακτηριστικό μπουκάλι – κόσμημα, αποκαλύπτει και αυτό από την πλευρά του τον ρομαντικό χαρακτήρα του Love, Chloé, Eau Florale. Η απαλή ροζ απόχρωση του αρώματος και η λιτή σιλουέτα του μπουκαλιού, η απλή κομψότητα που εναρμονίζεται με το ανάλαφρο αρωματικό περιεχόμενο, εκφράζουν την τρυφερή, σοφιστικέ αύρα του. Σταθερές αξίες παραμένουν το διακριτικά χαραγμένο όνομα του αρώματος σε μια λευκή αυτή τη φορά ετικέτα και η κομψή αλυσίδα που συγκρατεί το πώμα στο μπουκάλι, στο χρώμα του ροζ χρυσού, μαρτυρώντας το εκλεπτυσμένο στυλ του οίκου.