Estée Lauder Pure Color Nail Lacquer: το Παρίσι στα χέρια σας!

Estée Lauder Pure Color Nail Lacquer: το Παρίσι στα χέρια σας!

Οι δύο νέες συλλογές βερνικιών της Estée Lauder είναι κομψές, μυστηριώδεις, μαγικές- όπως η Πόλη του Φωτός τη νύχτα

«Το Παρίσι είναι μια πόλη που εμπνέει. Τι πιο φυσικό για εμένα να δημιουργήσω αυτή τη συλλογή βασισμένη στα χρώματα της πιο αγαπημένης μου πόλης» είπε ο Creative Makeup Director της Estée Lauder, Tom Pecheux, για τις νέες Pure Color Nail Lacquer Beyond Black και Metal Mania Collections που υπογράφει.


«Όταν δημιουργούσα αυτή τη συλλογή» λέει ο Pecheux,«ήθελα να αιχμαλωτίσω την ένταση και την άτακτη πλευρά του Παρισιού, όταν ζωντανεύει τη νύχτα! Ακριβώς όπως και το Παρίσι, η συλλογή είναι υπέροχη, ρομαντική και παιχνιδιάρικη- τα ιριδίζοντα βερνίκια θυμίζουν τον Πύργο του Άιφελ, το λαμπερό κόσμημα της πόλης». Έτσι, η Beyond Black περιλαμβάνει 5 βαθιές αποχρώσεις που καλύπτουν τα νύχια με ένα πλούσιο, εντυπωσιακό χρώμα ενώ η Metal Mania τα ντύνει με εντυπωσιακά glitter για ένα φανταστικό μεταλλικό τελείωμα.


Όμως, η πρόταση του Tom Pecheux δε σταματάει εδώ - δείτε τις τεχνικές που προτείνει και τους έξυπνους συνδυασμούς που μπορείτε με αποχρώσεις των δύο συλλογών Pure Color Nail Lacquer να κάνετε για κομψό, εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα άκρα:

Ring of Fire
Περάστε με το Black Plum όλα τα νύχια. Βάψτε μόνο το προτελευταίο νύχι σε κάθε χέρι με το Fiery Hot (πάνω από το Black Plum).

Dark Shadows French Mani
Απλώστε το Bete Noire ως βάση στα νύχια και το Chaos στις άκρες του νυχιού (γαλλικό).

Cabaret Noir French Mani
Απλώστε το Explosif ως βάση στα νύχια και το Caviar στην άκρη του νυχιού (γαλλικό) .

Midnight in Paris Mani
Περάστε ένα νύχι σε κάθε χέρι με όλες τις διαφορετικές σκούρες αποχρώσεις : Bete Noire, Blue Blood, Black Plum and Viper και Caviar. Όλα διαφορετικά και όλα σκούρα.

Glitter/Glam Mani
Χρησιμοποιήστε και τις 5 μεταλλικές αποχρώσεις , από την πιο ανοιχτή στη πιο σκούρα, από το μικρό δάκτυλο στον αντίχειρα : Fiery Hot , Nouveau Riche, Chaos, Explosif, Smashed.

Strip Tease Mani
Περάστε τα νύχια με το Blue Blood ή το Viper. Σχεδιάστε μια λεπτή λωρίδα με το Chaos από τη βάση του νυχιού ως την άκρη για μια λαμπερή αντίθεση, είτε σε όλα τα δάκτυλα είτε μόνο στο τέταρτο.



Διαβάστε ακόμα

Ελένη Μενεγάκη- Estée Lauder: μαζί στην Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού

Paris by night

Backstage Beauty: στο show του Derek Lam για την Άνοιξη 2013