Κάνει τους πόρους... αόρατους!

Κάνει τους πόρους... αόρατους!

Ο λόγος για το νέο Pore Refining Solutions Instant Perfecting Makeup της Clinique 

Οι διεσταλμένοι πόροι είναι από τα πιο δύσκολα προβλήματα της επιδερμίδας και το makeup είναι η καλύτερη λύση που έχουμε στα χέρια μας για άμεση κάλυψη. Το θέμα όμως είναι πως, θέλοντας να τους καμουφλάρουμε, πολύ εύκολα πέφτουμε στην παγίδα μιας πολύ βαριάς φόρμουλας, που αφενός δίνει αποτέλεσμα "μάσκας" αφετέρου φράσσει τους πόρους, επιδεινώνοντας την κατάσταση.


Η Clinique, έχοντας ασχοληθεί πολύ συστηματικά με το θέμα των διεσταλμένων πόρων (διαθέτει μια ολόκληρη σειρά για την σωστή φροντίδα τους, την Pore Refining Solutions), προχώρησε και στη δημιουργία ενός φον ντε τεν ειδικά μελετημένου για αυτό τον τύπο της επιδερμίδας: το Pore Refining Solutions Instant Perfecting Makeup είναι ένα υγρό makeup που προσφέρει αψεγάδιαστο αποτέλεσμα άμεσα και μακροπρόθεσμα ενώ έχει απαλή και άνετη σύνθεση που απλώνεται ομοιόμορφα και εύκολα.


Οι ειδικοί σφαιρικοί οπτικοί φωτοδιαθλαστές και η τεχνολογία soft focus που διαθέτει, αντανακλούν το φώς και μειώνουν την όψη των διεσταλμένων πόρων, προσφέροντας άμεση κάλυψη και λείανση. Συγχρόνως, το Pore Refining Solutions Instant Perfecting Makeup αναζωογονεί την επιδερμίδα και μειώνει το μέγεθος των πόρων, χάρη σε δύο συστατικά του το Padina Pavonica Extract και το Salvia Sclarea που συνεργάζονται και "χτίζουν" την επιφάνεια των πόρων ώστε να μειώνεται το μέγεθός τους. To Σαλικυλικό Οξύ καθαρίζει απαλά απομακρύνοντας τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στα τείχη των πόρων, διατηρώντας τους καθαρούς ενώ το Laminaria Saccharina Extract ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος που μπορεί να προκαλέσει διαστολή των πόρων.


Θα το βρείτε σε 6 αποχρώσεις.



Διαβάστε ακόμα:

Διεσταλμένοι πόροι; Η Clinique βρήκε τη λύση!

Volume στο τέρμα!

Even Better Concealer από την Clinique