Ξηρή,ταλαιπωρημένη επιδερμίδα; Στην Εντατική!

Ξηρή,ταλαιπωρημένη επιδερμίδα; Στην Εντατική!

 Η Garnier Body έκλεισε την πιο πλούσια, ανακουφιστική φροντίδα σε ένα βαζάκι!

Η σειρά περιποίησης σώματος Εντατική Φροντίδα 7 Ημερών της Garnier Body μπήκε στα αγαπημένα των beauty addicts από την πρώτη στιγμή που λανσαρίστηκε και τώρα εμπλουτίζεται με δύο νέες αφίξεις.


Τα Bαζάκια Πολλαπλών Χρήσεων είναι μια σειρά από έξτρα θρεπτικές κρέμες με βασικό συστατικό το L-Bifidus για ακόμα πιο εντατική θρέψη και ενυδάτωση του σώματος. Η νέα σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με 10% περισσότερα ενεργά ενυδατικά συστατικά και μεταμορφώνει ακόμα και τις πιο ξηρές περιοχές της επιδερμίδας. Και, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ιδιαίτερα πλούσιες φόρμουλες, η υφή τους δεν είναι καθόλου λιπαρή και δεν κολλάει ενώ χαρίζει ενυδάτωση τόσο έντονη, που η αίσθησή της διαρκεί μέχρι και 7 ημέρες!


Αν έχετε πολύ ξηρή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την Garnier Body κρέμα πολλαπλών χρήσεων με βούτυρο Καριτέ, το οποίο προσφέρει την πιο εντατική ενυδάτωση στο δέρμα, και είναι ιδανικό για τις περιόδους που προκαλείται η μεγαλύτερη αφυδάτωση (καλοκαίρι ή χειμώνας). Χάρη στις θρεπτικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητές του, το κάνουν ένα εξαιρετικό ενεργό συστατικό, ειδικό για τις πολύ ξηρές επιδερμίδες στις οποίες προσφέρει άμεση ανακούφιση, αφήνοντάς τις λείες και απαλές.