Ο Yves Saint Laurent μεταμορφώνει το Touche Éclat!

Ο Yves Saint Laurent μεταμορφώνει το Touche Éclat!

Όλες οι μαγικές του ιδιότητες στο νέο φον ντε τεν Le Teint Touche Éclat

Institutional_visual

Είκοσι χρόνια μετά το λανσάρισμα του iconic highlighter, Touche Éclat, του προϊόντος που όχι μόνο άνοιξε το κεφάλαιο "highlighter" αλλά εξακολουθεί να παραμένει το απόλυτο best seller της κατηγορίας, ο οίκος Yves Saint Laurent προχωράει στο επόμενο βήμα: μεταφέρει τις μαγικές ιδιότητές του σε μια φόρμουλα φον ντε τεν, για να δώσει το ίδιο αποτέλεσμα φωτεινότητας σε όλο το πρόσωπο.

Το Le Teint Touche Éclat είναι μια μοναδική, πρωτοποριακή σύνθεση που δίνει φως στις περιοχές με σκές, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά και κάνει την επιδερμίδα πιο φυσικά λαμπερή και σοφιστικέ από ποτέ- όπως ακριβώς βλέπουμε κάθε φορά στα catwalks του Yves Saint Laurent. Το μυστικό βρίσκεται στο ότι στη συγκεκριμένη φόρμουλα οι κλασικές πούδρες έχουν αντικατασταθεί με ένα ζελ που περιέχει ιδιότητες soft focus. Καθώς, λοιπόν, αγκαλιάζει σαν διάφανο πέπλο την επιδερμίδα αυτό το ζελ εξαλείφει οπτικά τις ατέλειες χωρίς να την βαραίνει και, κυρίως, χωρίς να αλλοιώνει την καθαρότητα του τόνου της. Επίσης, στο Le Teint Touche Éclat τα φιλντισένια σωματίδια που χρησιμοποιούνται συχνά στα φον ντε τεν για λάμψη έχουν αντικατασταθεί με χρυσαφένιες χρωστικές νέας γενιάς και ελασματοποιημένα σωματίδια που εναποτίθενται το ένα δίπλα στο άλλο, σαν χιλιάδες μικροσκοπικοί καθρέφτες, και σχηματίζουν ένα τέλειο αντανακλαστικό φιλμ που φωτίζει φυσικά τις σκιές και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά με τον καλύτερο τρόπο.


Χάρη στην ανάλαφρη, ρευστή, μεταξένια υφή του, απλώνεται σαν χάδι, γίνεται ένα με την επιδερμίδα, την αγκαλιάζει τέλεια σαν μια sur mesure δημιουργία και προσφέρει άμεση αίσθηση άνεσης. Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μακιγιάζ του οίκου, Lloyd Simmonds, δημιούργησε 16 αποχρώσεις Le Teint Touche Éclat για εξατομικευμένο αποτέλεσμα και άψογο φινίρισμα σε κάθε τόνο επιδερμίδας, οι οποίες είναι οργανωμένες σε χρωματικές οικογένειες: οι φωτεινές αποχρώσεις ξεκινούν από τις ροζ-μπεζ, τις μπεζ και φτάνουν μέχρι τις μπεζ-χρυσές , από τον πιο ανοιχτόχρωμο μέχρι τον πιο σκουρόχρωμο τόνο, για να ταιριάζουν στους 7.000 τόνους επιδερμίδας που έχουν ταυτοποιηθεί παγκοσμίως- οπότε σίγουρα ανάμεσά τους θα βρείτε ακριβώς και τη δική σας!


Ο ίδιος ο Lloyd Simmods εξηγεί τι κάνει το Le Teint Touche Éclat να ξεχωρίζει και γιατί είναι must για το νεσεσέρ μας ενώ δίνει και έξυπνα tips εφαρμογής:

Γιατί είναι μοναδικό το Le Teint Touche Éclat;
Ήθελα ένα φον-ντε-τεν που να ντύνει όλο το πρόσωπο με ένα ζωηρό, παλλόμενο φως, για να ομορφαίνει κάθε γυναίκα. Για πρώτη φορά, η επιδερμίδα και το φως γίνονται ένα.
Το αποτέλεσμα ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Αυτό το μαγικό προϊόν εμπεριέχει όλη τη φιλοσοφία του θρυλικού Touche Eclat. Μεταμορφώνει τις σκιές σε φως σε όλο το πρόσωπο.

Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται;
Σε όλες τις γυναίκες στον κόσμο, ανεξαρτήτως χρώματος επιδερμίδας. Αποτελεί πραγματικά το κατ' εξοχήν "easy chic" φον-ντε-τεν. Φυσικό, αέρινο, αλλά με μια σοφιστικέ παριζιάνικη πινελιά που χαρακτηρίζει τον Saint Laurent, ομορφαίνει την επιδερμίδα και ενισχύει την εκφραστικότητα του προσώπου. Μου αρέσει να το παρομοιάζω με ένα δροσερό φως, δροσερό σαν δροσοσταλίδες πάνω στην επιδερμίδα – και φυσικά όχι γυαλιστερό.

Πώς είναι η υφή του;
Εξαιρετικά φίνα και μεταξένια. Γλιστρά φυσικά πάνω στην επιδερμίδα. Μπορείτε να απλώνετε πολλές στρώσεις, για να προσαρμόζετε την κάλυψη. Είναι ένα φον- ντε-τεν που απλώνεται εξαιρετικά εύκολα – άλλο ένα κοινό σημείο με το Touche Éclat. Είναι απλώς αδύνατο να κάνετε λάθος.

Πώς εφαρμόζεται;
Υπάρχουν δύο τρόποι. Με τα δάχτυλά σας, όπως θα απλώνατε μια κρέμα προσώπου, ή με πινέλο φον-ντε-τεν για πιο επιτηδευμένο φινίρισμα. Παίρνετε μικρή ποσότητα προϊόντος στο επάνω μέρος της παλάμης σας και απλώνετε το προϊόν με κινήσεις λείανσης από το κέντρο προς τα άκρα του προσώπου, επιμένοντας κυρίως στη μεσαία ζώνη. Έπειτα, τοποθετείτε ένα ίχνος προϊόντος κάτω από τα μάτια, όπου ο τόνος της επιδερμίδας δεν είναι ποτέ απόλυτα ομοιογενής, και πραγματοποιείτε απαλές ταμποναριστές κινήσεις με το πινέλο για μεγαλύτερη κάλυψη. Κάνετε το ίδιο πάνω στις ατέλειες (π.χ. στα σπυράκια ή στις κηλίδες). Ολοκληρώνετε απλώνοντας μια ελαφριά στρώση πούδρας μόνο στη ζώνη Τ, για να μην αλλοιώσετε το αποτέλεσμα φωτός.

Μπορεί να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Touche Éclat;
Φυσικά! Είναι ο τέλειος συνδυασμός. Με το φον-ντε-τεν, χαρίζω ομοιογενή όψη σε όλο το πρόσωπο. Το Touche Éclat το χρησιμοποιώ τοπικά, για να ενισχύσω το αποτέλεσμα φωτός, ιδίως στους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, για να κάνω την περιοχή γύρω από τα χείλη ομοιογενή και να φωτίσω ακόμα περισσότερο τους κροτάφους και τα ζυγωματικά. Αυτό κάνω συνήθως στα μοντέλα πριν τις επιδείξεις μόδας.

Έχετε να μας πείτε και άλλα μυστικά;
Για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στην περιοχή των ματιών, χρησιμοποιώ την κρέμα ματιών Forever Youth Liberator. Χαρίζει ματ όψη και έχει ιδιότητες soft-focus, με αποτέλεσμα να μειώνει το πρήξιμο, μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα φωτεινότητας του Le Teint Touche Éclat και του Touche Éclat. Είναι πολύ σημαντικό να περιποιούμαστε αυτή την περιοχή, για να χαρίζουμε στο πρόσωπο μέγιστη λάμψη.