Miranda Kerr: οι τρεις βασικοί κανόνες της ομορφιάς της

Miranda Kerr: οι τρεις βασικοί κανόνες της ομορφιάς της

Και το ένα και μοναδικό προϊόν που δεν μπορεί να αποχωριστεί

Το supermodel και Άγγελος της Victoria's Secret, κατέβηκε από το catwalk και έγινε πρόσωπο του νέου αρώματος του brand, του Seduction Dark Orchid. Με αυτή την αφορμή, η Miranda Kerr μίλησε στο allure για το πώς περιποιείται την επιδερμίδα της, την σειρά οργανικών προϊόντων ομορφιάς που υπογράφει αλλά και το προϊόν που δεν αποχωρίζεται με τίποτα.


Πότε ξεκίνησε να φοράει άρωμα
Δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποια ηλικία, αλλά ήμουν στο λύκειο. Φορούσα αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου, το οποίο αγόραζα από ένα κατάστημα με βιολογικά προϊόντα. Τώρα, αντί να φοράω το άρωμα στην επιδερμίδα μου κατευθείαν, το ψεκάζω στα μαλλιά μου. Επίσης, όταν ταξιδεύω, μου αρέσει να ψεκάζω τα ρούχα μου με αυτό, για να μυρίζουν όμορφα.


Τα προϊόντα ομορφιάς που παίρνει πάντα μαζί της όταν ταξιδεύει
Ακολουθώ πιστά τα τρία βασικά βήματα φροντίδας: καθαρισμός, λοσιόν, ενυδάτωση. Το κάνω δυο φορές τη μέρα, οπότε πάντα παίρνω μαζί μου το Foaming Cleanser, το Energizing Citrus Mist και την Hydrating Day and Night Cream της KORA Organics (της δικής της σειράς ομορφιάς). Έχω πάντα μαζί μου μια βούρτσα για το σώμα και τη χρησιμοποιώ κάθε πρωί, σε στεγνή επιδερμίδα, γιατί διώχνει τα νεκτρά κύτταρα, τονώνει την μικροκυκλοφορία, κάνει λεμφικό μασάζ, αποσυμφορεί και αφήνει απαλό το δέρμα.


Άλλα αγαπημένα προϊόντα...
Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το Rosehip Oil. Το χρησιμοποιώ στο πρόσωπο ως treatment για εντατική ενυδάτωση, για ντεμακιγιάζ ματιών, για τις παρονυχίδες και βάζω και μερικές σταγόνες στην κρέμα νύχτας, γιατί κάνει το δέρμα λαμπερό. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.


Τι κάνει πριν από κάθε show της Victoria's Secret
Κάθε πρωί, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να πίνω χλιαρό νερό με λίγες σταγόνες λεμόνι και κατά τη διάρκεια της ημέρας πίσω πολύ νερό. Επίσης, πίνω ένα "πράσινο" smoothie (με σπιρουλίνα και σπόρους chia, μεταξύ άλλων) που είναι πλούσιο σε θρεπτικά στοιεία, βιταμίνες και μέταλλα για ενέργεια και τόνωση. Γυμνάζομαι σχεδόν καθημερινά μέχρι το show και προσπαθώ να κάνω γιογκα και pilates, έστω για 20 λεπτά κάθε μέρα γιατί βελτιώνουν πολύ τη στάση του σώματος. Και βέβαια, ο καλύτερος-και πιο αγαπημένος μου-τρόπος γυμναστικής είναι να τρέχω πίσω από τον γιο μου, τον Flynn!


Διαβάστε ακόμα

Η Miranda Kerr αποκαλύπτει τα 4 αγαπημένα της fitness tips

Η Miranda Kerr παραδίδει μαθήματα streetstyle

H Miranda Kerr φωτογραφίζεται για το T magazine από τον Orlando Bloom!