RoC Radiance Rejuvenate: το μυστικό για λαμπερό πρόσωπο

RoC Radiance Rejuvenate: το μυστικό για λαμπερό πρόσωπο

Μια νέα σειρά φροντίδας δίνει το φιλί της ζωής στην κουρασμένη επιδερμίδα, διώχνει τη θαμπάδα και σβήνει τις λεπτές γραμμές

Γύρω στα 30, η επιδερμίδα εμφανίζει τα πρώτα σημάδια γήρανσης: θαμπή όψη, λεπτές γραμμές έκφρασης, ανομοιόμορφο χρώμα, απώλεια σφριγηλότητας. Μια απλή ενυδατική δεν αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες της, χρειάζεται μια φόρμουλα πιο ενισχυμένη που θα τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και θα προστατέψει τη νεανικότητά της.


Η RoC δίνει την απάντηση με τη νέα σειρά καθημερινής φροντίδας Radiance Rejuvenate, βασισμένη σε ό,τι πιο καινούριο έχει να δείξει η κοσμετολογία. Στην φόρμουλα των προϊόντων πρωταγωνιστούν Πέρλες Μεταξιού, που δρουν άμεσα στην επιφάνεια της επιδερμίδας, αντανακλούν υπέροχα το φως δίνοντας άμεσα πιο ροδαλή, λαμπερή όψη, Γλυκολικό Οξύ, ένας απαλός παράγοντας απολέπισης που σπάει τους λιπιδικούς δεσμούς μεταξύ των νεκρών κυττάρων, THPE ένα μόριο που άμεσα αυξάνει τον όγκο των κερατινοκυττάρων ώστε η επιδερμίδα να δείχνει πιο σφριγηλή, Celldetox ένα μόριο με αντιοξειδψτική δράση, το οποίο μεώνει τις λεπτές γραμμές, προσφέρει λεία οψη και τονώνει, ένα κοκτέιλ μεταλλικών στοιχείων που δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου ενώ βοηθά και στην εξουδετέρωση των ελευθερων ριζών. Επιπλέον, περιέχει γλυκερίνη που συγκρατεί τα μόρια του νερού και shea butter που προστατεύει από την αφυδάτωση, ώστε η επιδερμίδα να παραμένει απόλυτα ενυδατωμένη και ελαστική.



Στη σειρά Radiance Rejuvenate της RoC θα βρείτε την Αντιγηραντική κρέμα λείανσης με SPF 15, για κανονικές/μικτές επιδερμίδες και την Αντιγηραντική κρέμα λείανσης SPF 15, με πιο πλούσια υφή για ξηρές/ευαίσθητες επιδερμίδες.