Η Infinium γίνεται... Mademoiselle!

Η Infinium γίνεται... Mademoiselle!

Η διάσημη λακ της L'Oréal Professionnel μεταμορφώνεται από τον Charlie Le Mindu

LeMindu_by_ManuValcarce

Όταν το enfant terrible του hairstyling και του στυλ παίρνει στα χέρια του ένα θρυλικό προϊόν, όπως η Infinium της L'Oréal Professionnel, και αποφασίζει να βάλει την προσωπική του σφραγίδα, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι ένα αντικείμενο πόθου.


Ο λόγος για τον Charlie Le Mindu, ο οποίος βρίσκεται πίσω από πολλά από τα κουστούμια και τα χτενίσματα της Lady Gaga, έχει συνεργαστεί με τους Headonism Selfridges, Colette, Disneyland Paris, Fondation Cartier, και πρόσφατα και με τη L'Oréal Professionnel στη σειρά Styling Super Style Heroes, όπου επιμελήθηκε τα κεντρικά εικαστικά. O Charlie ξεκίνησε να ασχολείται με την κομμωτική όταν ήταν 13 χρονών και αφοσιώθηκε τα επόμενα 10 χρόνια στην εξέλιξη των κλασικών τεχνικών της κομμωτικής σε Τέχνη της Υψηλής Κομμωτικής. Έχοντας ως αφετηρία τη Γαλλική του καταγωγή, το προσωπικό του στυλ είναι καινοτόμο, sexy και συχνά τολμηρό. Στην αρχή της καριέρας του δημιούργησε το "Pop-Up Salon" στο Βερολίνο και ήταν υπεύθυνος κομμωτής για τα πιο διάσημα clubs του Βερολίνου, όπως το "White Trash" και το "Rio Club" για πολλά χρόνια ενώ πλέον μένει στο Λονδίνο όπου ετοιμάζει το δικό του χώρο, μέσα στο Harrods, αναλαμβάνοντας και τη θέση του Avant Garde Hair Director.



Σε αυτή τη νέα του συνεργασία με την L'Oréal Professionnel, o Charlie Le Mindu δημιουργεί ένα illustration πάνω στη συλλεκτική συσκευασία της Infinium, μια Mademoiselle κομψή, μοντέρνα και μυστηριώδη, συνδυάζοντας τέλεια δύο μεγάλες του αγάπες, τη μόδα και την κομμωτική. Δείτε τι λέει ο ίδιος σχετικά:


Είσαι γνωστός τόσο ως σχεδιαστής μόδας, όσο και από το χώρο του hairstyling. Πόσο σημαντικά είναι τα μαλλιά στα shows;
Τα μαλλιά είναι πολύ σημαντικά για μένα. Ήταν το 1ο πράγμα με το οποίο άρχισα να ασχολούμαι. Κατά τη διάρκεια ενός show τα μαλλιά είναι πολύ σημαντικά. Μπορώ να τα διαμορφώσω με τον τρόπο που θέλω, να δώσω το κατάλληλο χρώμα ώστε να αναδείξω με αυτό τον τρόπο ολόκληρο το look.


Ποιο είναι το αγαπημένο σου στυλ στα μαλλιά;
Δύο είναι τα αγαπημένα μου στυλ: Τα Κυματιστά Μαλλιά και το Γαλλικό Σινιόν (η αποκαλούμενη και "μπανάνα"). Είναι πολύ παραδοσιακά ενώ ταυτόχρονα απαιτούν υψηλή τεχνική, δύο χαρακτηριστικά που είναι πολύ σημαντικά στην Υψηλή Κομμωτική


Οι δημιουργίες σου περιλαμβάνουν φυσικά μαλλιά με περούκες και extension... Πως ένα προϊόν styling συμβάλει στο να αναδείξεις τα look που δημιουργείς;
Η μόδα στα μαλλιά είναι πολύ απαιτητική και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε θα πρέπει να είναι σε θέση να δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για κάθε look. Αυτός είναι και ο λόγος που οι επαγγελματίες κομμωτές των show επιλέγουν να χρησιμοποιούν στα backstage προϊόντα της L'Oréal Professionnel, γιατί γνωρίζουν ακριβώς τι αποτέλεσμα θα τους δώσει. Θα έχουν το κατάλληλο αποτέλεσμα που επιθυμούν με τη μεγαλύτερη δυνατή


Συνδυάζεις εκπληκτικά τη μόδα και την κομμωτική. Κατά τη γνώμη σου ποιος είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο;
Για μένα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η μόδα και η κομμωτική συνδυάζονται ιδανικά. Για την ακρίβεια η κομμωτική είναι βασικό μέρος της μόδας. Εάν θέλεις να έχεις ένα ολοκληρωμένο look τα μαλλιά παίζουν καθοριστικό ρόλο. Για μένα τα μαλλιά και τα παπούτσι είναι τα βασικότερα χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν το look κάθε μοντέλου. Μια γυναίκα μπορεί να μην φοράει τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά με υπέροχα μαλλιά και παπούτσια να δείχνει εκπληκτική!