Το κλεμμένο φιλί της Jade Jagger

Το κλεμμένο φιλί της Jade Jagger

Η συνεργασία -έκπληξη με την Kérastase

Κόρη του Mick Jagger, η Jade μεγάλωσε επηρεασμένη από τον Andy Warhol και ακολούθησε τον δρόμο του design, φτιάχνοντας τα πρώτα της κοσμήματα σε bohemian στυλ- μετά τις σχετικές σπουδές στη Φλωρεντία.


Αρχικά, κομμάτια από τις συλλογές της άρχισαν να διατίθενται στις boutique Paul Smith στο Λονδίνο όπου και ζει. Το 2009, άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στο Λονδίνο, το Jade Inc. Αγαπημένα της υλικά ο χρυσός, ο λευκόχρυσος και οι πολύτιμες πέτρες, το φτερό είναι το χαρακτηριστικό της σύμβολο ενώ στις συλλογές της είναι έντονα και τα ethnic στοιχεία, με επιδράσεις από την Ινδία, όπου εχει ανοίξει και το δεύτερο κατάστημά της.


Κατά καιρούς η Jade Jagger έχει συνεργαστεί και με μεγάλους luxury οίκους, όπως για παράδειγμα τον Guerlain όπου το 2010 επανασχεδίασε το μπουκάλι του Shalimar ή το Croix de Beaucaillou, ένα από τα καλύτερα κρασιά του Bordaux, όπου το 2011 σχεδίασε την ετικέτα του.


Αυτή τη σεζόν, η Jade Jagger παίρνει στα χέρια της ένα πολύτιμο προϊόν-και δικό της αγαπημένο- το ελαιο φροντίδας Elixir Ultime της Kérastase και βάζει την προσωπική της πινελιά, σε μια limited edition συσκευασία του. Επηρεασμένη από την ανατολίτικη χλιδή και κουλτούρα που γνώρισε στην Ινδία, ένιωσε πως αυτό το πολύτιμο έλαιο είναι σαν ένα πραγματικό κόσμημα 24 καρατίων για τα μαλλιά και ανάλογο θα πρέπει να είναι και το μπουκάλι του.


Αποφάσισε, λοιπόν, πως αυτό που θα ταίριαζε τέλεια στο διάφανο, χρυσό μπουκάλι του Elixir Ultime και που θα αναδείκνυε την rock πλευρά του, θα ήταν τα κόκκινα χείλη- και έτσι προέκυψε η limited edition συσκευασία του, με το φλογερό "κλεμμένο φιλί" με την υπογραφή της Jade Jagger. Θα το βρείτε το Νοέμβριο στα κομμωτήρια-συμβούλους Kérastase και είναι μια πολύ ωραία ιδέα όχι μόνο για το μπάνιο σας αλλά και για την gift list των γιορτών.