ck One Shock: ταξιδεύουν μαζί σας!

ck One Shock: ταξιδεύουν μαζί σας!

Τα δύο εκρηκτικά αρώματα κυκλοφορούν τώρα σε συλλεκτικό travel size

Είναι μοντέρνα, δυναμικά, sexy: τα αγαπημένα αρώματα ck one shock for her και for him κυκλοφορούν τώρα σε πρακτική συσκευασία των 20 ml και... πηγαίνουν παντού!

Το ck one shock for her είναι ένα αισθησιακό, Floriental άρωμα, με νότες από Πασιφλόρα, Ροζ Παιώνια και Παπαρούνα. Η έντασή του γίνεται εμφανής στην καρδιά του, μέσα από το Μούρο, το Γιασεμί, το Νάρκισσο και μια gourmet συμφωνία από ρευστή Σοκολάτα. Στη βάση του, το Κεχριμπάρι, η Βανιλλίνη, το Πατσουλί και ο Μόσχος δίνουν την sexy, ακαταμάχητη διάσταση αυτού του κοκτέιλ.

Όσο για το ck one shock for him είναι ένα έντονο Oriental άρωμα, που ξεκινάει σκορπώντας τη δροσιά της Κλημεντίνης, του Αγγουριού και της Λεβάντας. Η καρδιά του όμως είναι πικάντικη, με νότες από μαύρο Πιπέρι, Κάρδαμο και μαύρο Βασιλικό ενώ στην κρεμώδη βάση του συναντάμε φύλλα Καπνού, Μόσχο και Πατσουλί.


Tα μπουκάλια τους σε αυτή τη συλλεκτική έκδοση είναι ακόμα πιο μοντέρνα και ευέλικτα, μπαίνουν σε μικρές, στυλάτες θήκες από σιλικόνη, έτοιμα για πάρτι, για ταξίδια και για δράση! Διατηρώντας τα έντονα χρώματά τους, φούξια για τα κορίτσια και πράσινο για τα αγόρια, κάνουν τη διαφορά και σπάνε την ομοιομορφία, όπως άλλωστε είναι και η φιλοσοφία των ίδιων των αρωμάτων!



Διαβάστε ακόμα

Έρχεται: η νέα σειρά μακιγιάζ ck one color

Beauty SOS: Μη χάσετε την ευκαιρία!