Kiehl's γένους... αρσενικού!

Kiehl's γένους... αρσενικού!

Η αγαπημένη εταιρεία καλλυντικών φροντίζει την αντρική επιδερμίδα με το νέο Facial Fuel "No Shine" Hydrator

«Μπορεί οι άντρες να έχουν λιγότερους ιδρωτοποιούς αδένες σε σχέση με τις γυναίκες, η επιδερμίδα τους όμως παράγει σημαντικά μεγαλύτερο ποσοστό ιδρώτα. Επιπλέον, ο αντρικός ιδρώτας έχει χαμηλότερο pH (το οποίο σημαίνει ότι είναι πιο όξινος), πράγμα που δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας, και άρα στη διατήρηση της υγιούς και νεανικής όψης της. Καθώς εξατμίζεται ο πιο όξινος ιδρώτας, μπορεί επίσης να απομακρύνει την απαραίτητη υγρασία της επιδερμίδας και να προκαλέσει υπερβολική αφυδάτωση», εξηγεί ο δερματολόγος Adam Geyer, κορυφαίος επιστημονικός σύμβουλος της Kiehl's .


«Θέλοντας να περιορίσουν τη γυαλάδα, οι άντρες έχουν την τάση να χρησιμοποιούν προϊόντα και προγράμματα φροντίδας που προκαλούν έντονη αφυδάτωση, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική παραγωγή σμήγματος και να αλλοιώσει ακόμα περισσότερο τη λειτουργία προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας.» Τη λύση έρχεται να δώσει η Kiehl's με ένα επαναστατικό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο να ελέγχει τη γυαλάδα και τον ιδρώτα της ανδρικής επιδερμίδας ενώ παράλληλα προσφέρει 24ωρη υδάτωση: το Facial Fuel "No-Shine" Hydrator.


Αυτή η υπέρ-απορροφητική σύνθεση για τη λιπαρή ανδρική επιδερμίδα, χρησιμοποιεί μια τεχνολογία κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για να μειώνει οπτικά τη λιπαρότητα και τη γυαλάδα, και να κάνει την επιδερμίδα να δείχνει καθαρή και υγιής. Η σύνθεσή του βασίζεται σε μεταλλικά στοιχεία φυσικής προέλευσης μαγνήσιο, νάτριο PCA και ψευδάργυρο, δεν περιέχει σιλικόνη και paraben και ουσιαστικά δρα σαν να υπάρχουν εκατοντάδες μικρο-σπόγγοι στην επιφάνεια της επιδερμίδας, που απορροφούν λιπαρότητα και γυαλάδα ενώ αφήνει μια άμεση, αναζωογονητική πνοή αγνής υδάτωσης- μια απο τις πιο έξυπνες και αποτελεσματικές προτάσεις grooming, χωρίς αμφιβολία!