Βρήκαμε: Το έξυπνο gadget που θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας

Βρήκαμε: Το έξυπνο gadget που θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας

Είναι ό,τι πιο πρωτοποριακό κυκλοφορεί, λέγεται Silk'n REJU και θα την βρείτε στα καταστήματα Κωτσόβολος 

Ότι η Κωτσόβολος ανακαλύπτει και φέρνει στην Ελλάδα την τελευταία λέξη στα smart beauty gadgets, είναι γνωστό. Αυτή τη φορά, η νέα άφιξη είναι η πρωτοποριακή συσκευή Silk'n REJU, το απόλυτο εργαλείο για την ορατή αναζωογόνηση της επιδερμίδας στο σπίτι.


Με αποδεδειγμένη δράση, η νέα συσκευή Silk'n REJU λειτουργεί με απόλυτη ασφάλεια και είναι βασισμένη στη θεραπεία φωτός που θερμαίνει το δέρμα. Η θεραπεία φωτός βοηθάει το δέρμα να παράγει κολλαγόνο, με αποτέλεσμα να γεμίζουν από μέσα οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, ενώ με τη ρύθμιση της θερμοκρασίας επιτυγχάνεται η βελτίωση της υφής του προσώπου κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει πιο φρέσκια και νεανική.

Με τη νέα συκευή Silk'n REJU τα αποτελέσματα μετά από 8 εβδομάδες είναι θεαματικά. Βάσει κλινικών δοκιμών που έγιναν σε περισσότερες από 100 γυναίκες, 91% ανέφεραν βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, 69% μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, 47% εξασθένιση των κηλίδων του δέρματος, ενώ 78% ανέφεραν μείωση του μεγέθους των πόρων! Σημειώστε, μάλιστα, πως την Silk'n Reju μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε όλο το πρόσωπο, ακόμα και στην περιοχή γύρω από τα μάτια, αλλά και τον λαιμό, μια ζώνη που "προδίδει" το πέρασμα του χρόνου.

Με αφορμή το λανσάρισμα της νέας, πρωτοποριακής συσκευής για την αναζωογόνηση του προσώπου, Silk'n REJU, η κ. Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου, Brand Manager του τμήματος Marketing της Dixons South-East Europe, είπε: «Συνεχίζουμε να στεκόμαστε πραγματικά δίπλα στους πελάτες μας και ιδιαίτερα στις γυναίκες προσφέροντάς τους λύσεις ομορφιάς για κάθε τους ανάγκη. Η Κωτσόβολος, λανσάροντας αποκλειστικά τη νέα συσκευή Silk'n REJU δίνει τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα για επαγγελματική περιποίηση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας στο σπίτι». Και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά!