Κάνετε e-shopping; Βρήκαμε μια νέα διεύθυνση που σας ενδιαφέρει!

Κάνετε e-shopping; Βρήκαμε μια νέα διεύθυνση που σας ενδιαφέρει!

Είναι το HealthBeBeauty.com και εδώ θα βρείτε τα πάντα για την ομορφιά σας χωρίς να κάνετε βήμα από το σπίτι 

Μόλις άνοιξε τις πύλες του στο internet, είναι από τους πιο ενημερωμένους προορισμούς για beauty shopping και θα το διαπιστώσετε από το πρώτο κλικ: τo HealthBeBeauty.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων υγείας και ομορφιάς, στυλάτο, εύχρηστο και διαφορετικό. Εδώ θα θα βρείτε απλά "καταλόγους" με προϊόντα φροντίδας αλλά μια ολόκληρη πλατφόρμα η οποία περιέχει άρθρα για την υγεία και την ομορφιά, παρουσιάζει νέα προϊόντα και συμπεριλαμβάνει πλήρη περιγραφή στη σελίδα καθενός απο αυτά, με συμβουλές για το πώς χρησιμοποιείται ή τί συστατικά περιέχει.


Αν, λοιπόν, είστε απο αυτούς που βρίσκονται πολλές ώρες στη δουλειά και δεν προλαβαίνετε να κάνετε με την ησυχία σας μια βόλτα στα καταστήματα καλλυντικών ή τα φαρμακεία, αν ξεχνιέστε ή απλά βαριέστε να πάτε να ψωνίσετε, αν σας αρέσει να χαζεύετε με τις ώρες τις επιλογές σας πριν αποφασίσετε να αγοράσετε κάτι (ή αν απλά λατρεύετε να παραλαμβάνετε δέματα) θα ενθουσιαστείτε με το πόσο εύκολα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας διαδικτυακά. Αξίζει να πούμε οτι τα πακέτα έρχονται σε συσκευασία δώρου, οπότε να μια καλή ιδέα για να κάνετε μια έκπληξη στους αγαπημένους σας, με ένα μόνο κλικ.

Επιπλέον υπηρεσίες που προσφέρει το HealthBeBeauty.com είναι η καινοτόμος εφαρμογή YOU στην οποία επιλέγετε αν ενδιαφέρεστε για τις κατηγορίες γυναίκα, άνδρας, παιδί, μωρό, ηλικιωμένος, έγκυος και η σύμβουλος της σελίδας σας προτείνει προϊόντα κατάλληλα για σας για την κάθε σεζόν. Επιπλέον: υπάρχει ακόμα μια υπηρεσία που μπορείτε να στείλεις e-mail με το πρόβλημά σας ή την ανάγκη σας και να λάβετε εξειδικευμένες συμβουλές εντελώς δωρεάν!


Για τους πιο εξοικιωμένους με την τεχνολογία, κάθε προϊόν συνοδεύεται με QR Code το οποίο σκανάρετε απο το κινητό σας και το οποίο εμφανίζει την σελίδα του προϊόντος, στην ειδική έκδοση για κινητά, οπού μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για αυτό ή να το επαναγοράσετε αν σας άρεσε. Κάντε λοιπόν μια βόλτα στο HealthBeBeauty.com και επωφεληθείτε απο τις χαμηλότερες τιμές και την προνομιακή κάρτα πελάτη που προσφέρει σε κάθε νέο μέλος- ό,τι πρέπει για τις γιορτές που έρχονται.



Διαβάστε ακόμα:


Η Kate Middleton άλλαξε κουπ!

Ποιο hairstyle δεν θα έκανε ποτέ η Rihanna;

H ΚΟΡΡΕΣ ζητάει το χέρι σας!