Όμορφες μέρες στα Flocafé

Όμορφες μέρες στα Flocafé

Συνεργάζονται ξανά με την Oriflame συνδυάζοντας τα αγαπημένα μας: καλό καφέ και beaute!

Αν και πάντα υπάρχει καλός λόγος για μια στάση στα Flocafé, σίγουρα η συνεργασία που τρέχει αυτές τις μέρες θα δώσει ένα διαφορετικό twist στα ραντεβού σας εκεί: αυτά τα Χριστούγεννα η αγαπημένη ελληνική αλυσίδα καφέ, προσφέρει διαφορετικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης φιλοξενώντας την ολοκαίνουρια σειρά καλλυντικών της Demi Moore από την Oriflame.


Από τις 12 Δεκεμβρίου έως και τις 4 Ιανουαρίου σε 31 καταστήματα Flocafé σε όλη την Ελλάδα, θα γίνει μια σειρά events σε συνεργασία με την Oriflame: όσες βρεθείτε στα επιλεγμένα καταστήματα, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα φυσικά καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης Oriflame, ανάμεσά τους και τη νέα σειρά πολυτελών καλλυντικών "More by Demi" που υπογράφει η Demi Moore.


Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε επαγγελματικό μακιγιάζ και προσωπικές χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς για τα ρεβεγιόν από εξειδικευμένους make up artists της Oriflame, αποκαλύπτοντας τα μυστικά της λάμψης των σταρ. Επίσης, τα Flocafé θα προσφέρουν συναρπαστικά δώρα μέσα από ειδικές κληρώσεις κερδίζοντας άμεσα προϊόντα ομορφιάς Oriflame: μάσκαρα, κραγιόν και lip-gloss σε κανονικό μέγεθος.


Τέλος, μέσα από την σελίδα των Flocafé στο facebook (www.facebook.com/flocafeofficial), 20 τυχερές έχουν τη μοναδική ευκαιρία να κερδίσουν 20 set Μore by Demi από την Oriflame!