Η L'Wren Scott λανσάρει το πρώτο της άρωμα

Η L'Wren Scott λανσάρει το πρώτο της άρωμα

Η διάσημη designer (ανάμεσα στις πρώτες επιλογές της Michelle Obama) μπαίνει στην beauty industry

Δεν είναι λίγες οι φορές που διάσημοι σχεδιαστές και οίκοι μόδας μπαίνουν στην αρωματοποιία με μοναδικό οδηγό την εμπορικότητα- το αντιλαμβάνεσαι μόλις μυρίσεις τη δημιουργία που υπογράφουν, η οποία δεν είναι απαραίτητα κακή αλλά πάντως είναι αδιάφορη.


Στην περίπτωση της L'Wren Scott, οι πιθανότητες το άρωμά της να μην ανήκει σε αυτή την κατηγορία φαίνεται πως είναι μεγάλες καθώς, όπως διαβάζουμε στο WWD, είναι φανατική με τις ευωδιές, αναμειγνύει αιθέρια έλαια και φτιάχνει τα δικά της κοκτέιλ από τα 17, όταν μύρισε και ερωτεύτηκε το Apres l'Ondee του Guerlain. Μάλιστα προχώρησε με την τέχνη της τόσο πολύ, που έφτασε να πουλάει τα ελιξίρια που έφτιαχνε στις φίλες της, όπως είπε στη συνέντευξη που έδωσε με αφορμή το λανσάρισμα του Eau de Parfum L'Wren Scott- το οποίο πωλείται αποκλειστικά στα Barney's.


Όταν, λοιπόν, ήρθε η ώρα να φτιάξει το δικό της άρωμα, η Scott ήταν έτοιμη:« Ήξερα τι ήθελα», είπε. «Ο Ralf Schwieger (ο αρωματοποιός με τον οποίο συνεργάστηκε) δεν το περίμενε». Εκτός από τον χαρακτήρα του αρώματος, που ανήκει στην οικογένεια chypre, η σχεδιάστρια ήθελε ένα χρωματιστό μπουκάλι,ώστε το σκουρόχρωμο ελιξίριο να μην φαίνεται μέσα από το διάφανο γυαλί, και ένα λευκό κουτί με μπορντό γράμματα. Η φόρμουλα είναι spicy και αισθησιακή, ανοίγει με νότες από αψέντι, γλυκάνισο, κορίανδρο, μανταρίνι και νυχτολούλουδο, ακολουθούν γιασεμί,γεράνι, κάρυ και γαρύφαλλο και καταλήγει στο πατσουλί από τη Βραζιλία, musk, δέρμα και κεχριμπάρι.



Διαβάστε ακόμα:

Έρχεται: το πρώτο άρωμα See by Chloé

Nicki Minaj-Ricky Martin: Μαζί για καλό σκοπό

Αντιγράψτε το look: το μεταλλικό γαλλικό mani της Anne Hathaway