Η δύναμη της φύσης σε μια σταγόνα!

Η δύναμη της φύσης σε μια σταγόνα!

Τα natural serum της Apivita είναι θαυματουργά

Για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας υπάρχει ένα συμπυκνωμένο κοκτέιλ των πιο αποτελεσματικών φυσικών συστατικών: θα το βρείτε στα natural serum της Apivita, την ολοκληρωμένη σειρά φυσικών ορών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας.

Με την υψηλότερη συγκέντρωση φυσικών δραστικών συστατικών και καινοτόμα συστήματα μεταφοράς (ώστε η επιδερμίδα να επωφελείται στο μέγιστο), τα natural serum αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά του με 14 κλινικές και εργαστηριακές μελέτες- αυτό που μένει σε εσάς είναι να επιλέξετε εκείνο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιδερμίδας σας, ανάμεσα στο:


- natural serum Ενυδάτωσης, με βιοδραστική αλόη και υαλουρονικό οξύ, για ενυδάτωση σε βάθος και αύξηση της υγρασίας της επιδερμίδας κατά 63%.
- natural serum Λάμψης, αν το ζητούμενο είναι λαμπερή και αναζωογονημένη επιδερμίδα. Το μύρτιλο και η σταθερή μορφή βιταμίνης C που περιέχει, μειώνουν τις δυσχρωμίες, βελτιώνουν το μικρο-ανάγλυφο του προσώπου και χαρίζουν ξεκούραστη όψη.
- natural serum Κατά των Ρυτίδων, που ενεργοποιεί όλους τους μηχανισμούς αντιμετώπισης και πρόληψής τους. Χάρη στη βιοδιαθέσιμη ρεσβερατρόλη και τη βιταμίνη Ε, μειώνει το βάθος των ρυτίδων έως και 70% αυξάνοντας τη ζωτικότητα των κυττάρων.
- natural serum σύσφιγξης για λεία και σφριγηλή επιδερμίδα. Περιέχει βασιλικό πολτό και βιταμίνη Α, με αποτέλεσμα να ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και να αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας χαρίζοντας εφέ lifting.


Tip από τους ειδικούς της Apivita: Για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων μπορείτε να εναλλάσσετε τους ορούς καλύπτοντας ταυτόχρονα όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας σας!